marți, 10 iulie 2012

SRI Mureș – o lună de la marea manipulare cu vandali în campanie electorală pentru Dorin Florea și cu pungași de funcționari publici !


SRI Mureș – o lună de la marea manipulare cu vandali în campanie electorală pentru Dorin Florea și cu pungași de funcționari publici  !
Dacă mai credeam că SRI Mureș are bun simț, în afară de condei, am încetat să mai credem asta. SRI Mureș tace ca peștele atunci când e vorba de propaganda pentru Florea și de manipulările subordonaților insului. Se pare că urmașii securiștilor sunt ceva mai discreți decât e cazul în cazul scandalului manipulare pentru proști și atunci când un fost angajat al lor, dat afară din sistem, cum se scrie pe siteuri din Maramureș, e băgat în față de Florea, care spune că acela știe ce vorbește ca fost sereist, ar trebui să se simtă! Unde sunt, atunci, actualii sereiști, care trebuie să ne apere de vandalii reali sau închipuiți de troglodiții de partid? Păi dacă acesta e un geniu, luați-l, dracului, înapoi la servicii sau faceți-l spion șef sau… Ungureanu jr.! Manipularea a rămas, chiar dacă SRI Mureș tace ca și cum e vinovat, iar faptul că Poliția a început ancheta, că îi face dosar lui Bretfelean, că ANI trebuie să îi dea un eject mic insului pentru propagandă în calitate de funcționar, iar DNA trebuie să verifice, dacă nu a verificat deja, banii folosiți de șmecherașii din primărie și/sau partid în campania electorală a lui Florea! Rahatul a rămas și nici SRI Mureș nu îl poate ignora. Noi credeam că serviciile lucrează pentru lege, pentru societate, pentru noi, dar poate ne înșelăm…Continuăm numărătoarea lipsei de curaj și așteptăm semnele de viață, măcar în presa locală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.