joi, 12 iulie 2012

Gașca din Primăria Tîrgu-Mureș continuă să îi facă reclamă lui Maior! Dobitocii plănuiesc o altă lovitură de palat, ca să îl pună, iar, pe Maior, viceprimar ilegal? Citiţi ce gunoaie publică gunoiul de site al politrucilor din primărie cu statut de funcţionar public sau aduşi cu interese de partid/neam.


Gașca din Primăria Tîrgu-Mureș continuă să îi facă reclamă lui Maior! Dobitocii plănuiesc o altă lovitură de palat, ca să îl pună, iar, pe Maior, viceprimar ilegal?
Citiţi ce gunoaie publică gunoiul de site al politrucilor din primărie cu statut de funcţionar public sau aduşi cu interese de partid/neam.
În cadrul acţiunii de verificare şi evaluare a stadiului lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzilor din municipiu, consilierul primarului, Caludiu Maior, s-a deplasat joi, 12 iulie, pe strada Secuilor Martiri, unde sunt în curs de execuţie lucrări de infrastructură (carosabil cu piatră cubică refolosită) pe o lungime de 371 metri. Suprafaţa carosabilă reabilitată este de 3140 mp, iar cea a trotuarelor de 273 mp. Valoarea lucrărilor se cifrează la aproximativ 650.000 de lei, sumă alocată din fonduri europene – PID 1.
Biroul de presă al primăriei
Orice gunoi de informaţie vă este livrat împachetat de Maior, dovedindu-se că gangsterii din primărie şi partid mai pun la cale vreun puci împotriva altor viceprimari aleşi legali, cu scopul ca să îl pună la butoane şi la bani pe Clau-gol! Cretinii ăştia care minţeau acum o lună că vă atacă vandalii(DNA, caută firmele şi adu decontul găinăriei de partid!),  strică banii publici pe propagandă pentru Maior. Pentru imbecili: inşii cu drept de semnătură şi cu vot pot face verificări, nu orice particular care se dă pe lângă şeful lui de partid sub acoperirea consilier! Iar presei care nu poate fi şantajată de bandiţi cu publicitate, chirii, servicii secrete, cărţi, diplome, mese festive, invitaţii, faceţi deosebirea între omul care are funcţie şi răspundere şi inşii băgaţi în faţă doar ca să se promoveze. După mintea pungaşilor din primărie, aşteptăm încă 123 de ştiri cu Maior care verifică vreo 34 de modernizări pe firme pe care, desigur, veţi găsi o grămadă de abonaţi şi de membri PDL!
Iar pentru cei care cred că doar acum Maior îşi arogă drept de verificare, citiţi anunţul în care fără jenă bandiţii de partid şi din primărie îl puneau pe Maior să contrasemneze, ca şi consilier personal, lui Florea! Ce director economic, ce viceprimar, Clau-gol semnează licitaţii ca băiatul de suflet al lui Florea, sictir, mă, lege!
Fotografie pe florentindeac.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.