sâmbătă, 21 iulie 2012

Vinerea e cu mită electorală, vandali închipuiți (desigur, maghiarii și USL-iștii) și cu echipe de fotbal pe mame pedeliste, pe bani publici, la Târgu-Mureș!


Vinerea e cu mită electorală, vandali închipuiți (desigur, maghiarii și USL-iștii) și cu echipe de fotbal  pe mame pedeliste, pe bani publici, la Târgu-Mureș!
Păzea, mai aveți câteva zile până vineri, ultima zi de campanie electorală pentru Băsescu și pedelei. Din experiența altor alegeri, așteptați-vă la mită electorală sau la provocări securiste. Un bun exemplu despre ce se poate întâmpla este istoria trăită la Târgu-Mureș, cu pedeliști cu afaceri și idei și cu propagandă pentru individul lor iubit, probabil cu metode folosite și de alți bandiți de partid din țară (Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov, Arad ș.a.m.d.).
1) Afacerea Vineri - pomana pentru profesori pe magazin dedicat- Real! Afacere de peste 100.000 de euro din banii publici!
Golanii din PDL au  dat mită electorală în ultima zi de campanie. Fapta s-a consumat în 2009, iar mituiții au fost profesorii! După ce javrele din primărie și partid nu i-au băgat în seamă pe profesori decât în anii electorali, logic că mita s-a dat din nou în campanie. Iată cum a sunat textul circularei trimise de inspectorul general din PDL către profesori, ca nu cumva să plece fraierii acasă fără să își ia tichetele! „Azi 04.12.2009, între orele 11-14, personalul didactic, didactic-auxiliar si nedidactic va fi prezent în unitatea de învăţământ pentru ridicarea „tichetelor cadou” oferite de către Primăria municipiului Târgu-Mureş. Semnat Inspector şcolar general prof. Dumitru Matei”. Desigur, măgăria emiterii de tichete pentru Real, din banii publici, a rămas trecută cu vederea de Consiliul Concurenței Mureș, care a considerat normal ca niște bandiți  din primărie și partid să îi facă cadou o afacere de peste 100.000 de euro (aproximativ 4.000 de cadre didactice ori 150 lei per tichet!) Realului! După ce primești de-a moaca asta îți permiți să...sponsorizezi pe alții, dacă tot ai fost tu sponsorizat, dar asta nu o mai spun cei de la Real Târgu-Mureș! Consiliul Concurenței, mori de ciudă, bandiții din primărie și partid sunt mai tari!

Tot în 2009, altă atenție de an electoral pentru slujbașii lui Florea:
Era vorba de  tichete Cadou de… reducere, la Mureş Mall, având inscripţionat în stânga „Greenwatch”, în dreapta „Primăria municipiului Târgu-Mureş” iar jos specificată suma care este redusă pentru achiziţii de… ochelari de soare şi bijuterii la magazinele din mall-ul care mai târziu purta reclama electorală cunoscută, a angajatului dumneavoastră. Desigur, găinăria cu mall-ul și povestea cu terenul subevaluat și pasaj nedeschis, dar reparat cu sute de mii de euro de Bența, avea să îi aducă lui Florea postare pe mall, în campanie, pentru că o mână spală ceva sau pe alta!
2) Tot vineri, dar în 2008, în campania electorală a lui Florea, javrele din PDL și primărie anunță că au echipă de divizia a doua! După eșecurile Forex și Minerul, cu sprijinul băieților dedicați, iar SRI știe cine ce telefoane a dat!, gașca lui Florea face o afacere cu primarul PDL din Sânnicolau Mare, așa cum avea să recunoască în conferință de presă, Maior, un consilier amărât al primarului Florea, ca și acum, dar cu interese de afaceri pe primărie, tot ca și acum. Mega-afacerea fotbalistică a permis virarea a milioane de euro în contul clubului condus de familia lui Maior și cadorisirea afacerii de familie cu instalația de nocturnă de 200.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni. A doua vineri cu interese electorale, iar dacă pedeliștii și-au tras echipă propagandistic era și păcat să nu bage mâna în buget, pentru a-și face afacerile și pe FCM!
3) Vinerea cu vandalii, sereiști expirați, acoperiți, probabil de sereiștii actuali. Măgărie electorală pentru Florea, pe bani publici, cu autocolante vizate înainte de primărie! Ce premeditare, ce DNA, ce Curte de conturi, ce ANI, românism acoperit cu găinării etnice!
Tot în ultima zi oficială de campanie electorală bandiții din primărie pun pe site un Comunicat de presă. Desigur, bandiții mint cu nerușinare și invocă atacul vandalilor care trebuie să distrugă orașul. Borfașii banului public și de partid publică doar în românește textul, ca românii să înțeleagă că maghiarii sunt vandalii care vor să îi ia lui Florea jucăria. Țigănia asta e caracteristică bandiților, pentru că e genul scrisoare deschisă și blingvă, pe bani publici, în care ungurul e înjurat, pentru campania electorală a lui Florea! Ce urmează? Bandiții trimit  pseudo-polițiștii comunitari să lipească autocolante la blocuri, porcii ăștia subordonați lui Florea sunt prinși, poliția reală le reține bandiților peste 1.000 de autocolante! Cine să verifice dacă aceste autocolante nu sunt exact cele pe care bandiții din primărie le vroiau cumpărate, cu 1.900 de euro, 3000 de bucăți A4, de la firmă dedicată, din Sângeorgiu de Mureș? Minciuna bandiților iese la iveală în momentul în care Florea îl susține pe Bretflean, șeful tâmpiților de la poliția comunitaăr, spunând că ăsta e fost sereist, știe ce vorbește! Numai că fostul sereist nu e actual sereist, e un funcționar public din gașca lui Florea, Maior și Pașcan, așa că nu ține, iar SRI MUREȘ, prin tăcerea sa, dovedește că  acoperă banditismul pedelist! Orice serviciu normal de informații iese în față și spune ce știe atunci când orice nebun clamează că el știe mai bine ca actualii sereiști ce se întâmplă și că bandiții din primărie sunt mai tari la informații!
Desigur, Bretfelean s-a ales cu dosar penal pentru abuz în funcție, dar minciuna porcilor a ținut și unii dintre fraierii de tîrgumureșeni mituiți mereu electoral sau prostiți de bandiții de români din PDL, or fi votat ca să nu vină maghiarii ăia de vandali ca să fure ce poate fura pedelistul azi!

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0



Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

 Citeste mai mult: Bretfelean zicea că nu are dosar penal. Noroc că primește unul pentru manipularea electorală pentru gașca lui Florea! De urmărit, acum, firma cu autocolante –Media Factory- pentru a se dovedi dacă derbedeii PDL și cei controlați de ei au pus la cale atacul…vandalilor cu mult înainte

Citeste mai mult: SRI Mureș: 4 săptămâni de la marea manipulare a politrucilor jegoși ai lui Florea și a funcționarilor publici pupincuriști!

Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011



Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.



Detalii procedura

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011

Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures

Stare procedura: In desfasurare





Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA



I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro



I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)

Autoritate regionala sau locala

Activitate (activitati)

- Servicii generale ale administratiilor publice



Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante

Nu



Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI



II.1) Descriere

II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta

Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures

II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor

Furnizare

Cumparare

Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures

Codul NUTS: RO125 – Mures



II.1.3) Anuntul implica

Un contract de achizitii publice

II.1.4) Informatii privind acordul-cadru

II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor

Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures

II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)

34928520-9 – Stalpi de iluminat (Rev.2)

31527260-6 – Sisteme de iluminat (Rev.2)



II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice

Nu

II.1.8) Impartire in loturi

Nu



II.1.9) Vor fi acceptate variante

Nu

II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru

II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul

Furnizare

Valoarea estimata fara TVA: 850,000 RON



II.2.2) Optiuni

Nu

II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare

30 zile incepand de la data atribuirii contractului



Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE



III.1) Conditii referitoare la contract

III.1.1) Depozite valorice si garantii solicitate

Cuantumul garantiei de participare este de 17.000 lei, Cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din valoarea contractului fara TVA.

III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante

Bugetul Local al Municipiului Tirgu Mures

III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul

Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare

III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale

Nu

III.2) Conditii de participare

III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Declaratia privind eligibilitatea, Declaratia privind inexistenta starii de faliment, Declaratie privind neancadrarea in prevederile art 69^1 din OUG 34/2006, Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, Sa aiba indeplinite obligatiile exigibile de plata catre Bugetul consolidat de Stat si catre Bugetul Local

III.2.2) Capacitatea economica si financiara

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu valoare egala sau mai mare de 1.700.000 lei

III.2.3) Capacitatea tehnica

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Experienta similara: indeplinirea in ultimii 3 ani, cel putin a unui contract de furnizare de echipamente similare cu valoare egala sau mai mare de 850.000 lei. Se accepta cumularea din cel mult doua contracte.

ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echivalent

III.2.4) Contracte rezervate

Nu



III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii

III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii

Nu



III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective

Nu



SECTIUNEA IV: PROCEDURA



IV.1) Tipul procedurii

IV.1.1) Tipul procedurii

Licitatie deschisa

IV.2) Criterii de atribuire

IV.2.1) Criterii de atribuire

Pretul cel mai scazut







IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica

Nu

IV.3) Informatii administrative

IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta

IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract

Nu

IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.06.2011 12:00



Documente de plata: NU



IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare

06.06.2011 10:00

IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati

IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare

Romana



IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta

60 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)

IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor

Data: 06.06.2011 13:00

Locul: Municipiul Tirgu-Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45

Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da

Administratorii societatilor ofertante si/sau reprezentanti imputerniciti ai acestora.



SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE



VI.1) Contractul este periodic

Nu

VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare

Nu

Tip de finantare: Fonduri bugetare

VI.3) Alte informatii

VI.4) Cai de atac

VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor

Adresa postala: str. Stavropoleos nr. 6, , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 030084 , Romania , Tel. 021-3104641 , Email: office@cnsc.ro , Fax: 021- 3104642

Organism competent pentru procedurile de mediere

VI.4.2) Utilizarea cailor de atac

Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac

VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac

Serviciul Juridic si Contencios Administrativ

Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813

VI.5) Data expedierii prezentului anunt

20.04.2011 14:11
Citeste mai mult: Şeful PDL Mureş vrea să-şi lumineze echipa inventată în campanie electorală: Echipamente pentru iluminatul unui teren de sport – de doar 850.000 de lei, din banii târgumureşenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.