marți, 31 iulie 2012

Cretinii din primăria Târgu-Mureș folosesc siteul oficial pentru propaganda PDL!


Cretinii din primăria Târgu-Mureș folosesc siteul oficial pentru propaganda PDL!
Nu e o noutate, javrele din primărie se cred pe moșia lor, atunci când fac campanie electorală nesimțită, pe bani publici, pentru Florea sau Maior. Ia priviți ce le-a mai fătat mintea jigodiilor pe banii dumneavoastră și vorbim de primăria care a inventat vandali, care a cheltuit banii publici pe propaganda lui Florea, atenție la autocolante, plicuri, sondaje și publicitate, DNA! Florea mulțumește celor care au înțeles mascarada la care a fost supusă țara. Cretinilor, mascarada se numește referendum și dacă sunteți în administrație publică și votați ca porcii etnic ar trebui să mulțumiți șli pentru lipsa de reacție a maghiarilor! PDL Mureș, pregătește banii pentru propaganda electorală! Târgumureșeni, cât mai acceptați să vă folosească banii pentru propagandă  tembelii din PDL, după modelul, probabil, al comuniștilor în orașul Stalin? Și, are curaj cineva din primărie să spună dacă a fost împiedicat să voteze?!
Primarul municipiului, dr. Dorin Florea:

„Să refacem, împreună, imaginea României în Europa!”
Mulţumesc tîrgumureşenilor, români şi maghiari, deopotrivă, pentru că au înţeles mascarada la care a fost supusă ţara, prin recentul referendum, şi au dat dovadă de înţelepciune prin modul exemplar în care au sancţionat această pată urâtă în istoria României. Trebuie să demonstrăm Europei că nu mai înghiţim umilinţe din partea unor oameni politici care acţionează nu în numele valorilor europene, ci al lor personal sau al grupurilor pe care le reprezintă.

Din punctul meu de vedere, mai mult decât DA sau NU la adresa preşedintelui României, am spus DA valorilor europene, şi NU întinării statului de drept şi practicilor unor politicieni al căror grad de obrăznicie a atins cote supreme.

Ceea ce aţi văzut în această perioadă reprezintă dovezi şi exemple suficiente ale situaţiei grave în care a ajuns România din cauza unora care, de peste două decenii se autointitulează „oameni politici”, dar nu slujind interesul naţional, ci pe cel al liderilor de partide.

Stimaţi târgumureşeni, va trebui ca, împreună, să corectăm învrăjbirile între diverse zone geografice, să arătăm că trebuie să ieşim din starea de izolare şi blazare, să construim o altă clasă politică, cu alte figuri, cu oameni responsabili care ştiu ce înseamnă interesul naţional şi, mai ales, evoluţia noastră într-o Europă a valorilor.

Să apărăm şi să respectăm legea, legalitatea şi instituţiile statului – valori ale democraţiei, şi nu oficine de partid, cum cred unii lideri.

De aceea, sunt convins că, dincolo de ura şi dezbinarea pe care încearcă unii lideri politici s-o strecoare în rândurile noastre, se impune o analiză lucidă şi responsabilă a situaţiei în care au adus ţara, precum şi un efort comun şi constructiv pentru a reface, împreună imaginea României în Europa, prin apel la solidaritate în apărarea locului pe care Tîrgu-Mureşul şi l-a câştigat în rândul valorilor ei.

Apreciez că dumneavoastră, mai mult decât alţii, aţi înţeles şi aţi arătat întregii ţări că acesta şi nu altul este parcursul firesc, european, pe care trebuie să-l urmăm cu toţii. http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1901%3As-refacem-impreun-imaginea-romaniei-in-europa&catid=37%3Acomunicate-de-presa&Itemid=313&lang=ro
P.S Bandiții din primărie inventau chair ei dezbinări, cu sprijinul unor SRI-iști actuali sau foști. Bandiții nu au plătit pentru minciunile pe bani publici și găinarii sunt încă în funcție!
Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.



Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.



Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.



Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Citeste mai mult: Siteul Primăriei Târgu-Mureș, troaca comunicatelor de susținere PDL și locul unde se adună informațiile catastrofale despre vandali și interlopi! Atenție, golănie pe bani publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.