marți, 18 iunie 2013

Alexandra Stan, subiect de muls audiență pregătită de sfârșitul lumii. Poate așa aflăm și noi dacă victima plătește impozit pe banii câștigați !



Alexandra Stan, subiect de muls audiență pregătită de sfârșitul lumii. Poate așa aflăm și noi dacă victima plătește impozit pe banii câștigați !
 E mare personalitate, ministrul culturii ar trebui să se implice ! Nu vă îngrijorați, nu s-a terminat lumea, doar o cântăreață cu vreo 10 piese înregistrate sau de vreo două albume, cel mult, Alexandra Stan, difuzată în draci la radiouri de afară, a mâncat bătaie de la iubitul/prietenul/impresarul/compozitorul ei.  E lumea artistică mai… pătimașă? Întrebări patetice, ochi aproape înlăcrimați. Stai să te maltrateze…psihic?! Femeia asta trăiește în…iobăgie!  Și demența continuă la TV, indiferent de post. Măcar pentru tot circul ăsta ar trebui să se verifice ce bani negri învârt cântăcioșii din România. Ne-am obișnuit să îi considerăm pe picior de egalitate cu fotbaliștii: carte puțină, niște școală populară și cam atât, cu bani luați fără număr pe impresarii care sunt ca geambașii de fotbal. Umflă ăia banul și nu știm ce impozite plătesc, dacă plătesc așa ceva și cât declară la fisc în realitate. Mega-scandalul cu bătaia aplicată Alexandrei poate deșteaptă pe cineva pe la finanțe care să se gândească că așa cum le-au pus unii rău maneliștilor e bine să îi considere și pe majoritari cam în aceeași oală, inși care sunt plătiți de multe ori la negru sau care declară alte venituri decât cele reale. Alexandra Stan nu cântă numai afară, ea prestează în țară la diverse zile ale orașului, festivaluri ale oricărei minuni locale, așa că banii pot fi urmăriți și verificați. Cu condiția, desigur, ca bandiții de primari care plătesc și mii de euro unor cântăcioși, după cum ei singur și recunosc, să taie și chitanță! Ceva bani de luat de la artiști sau de ăștia nu ne putem lua că sunt…mari personalități, ca să cităm din spusele unui amețit de la TV?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.