marți, 25 iunie 2013

Festivalul banilor publici și al sponsorilor cu patroni de la partid sau cercetați de DNA la Daneș. Verifică cineva ce a fost acolo?!



Festivalul banilor publici și al sponsorilor cu patroni de la partid sau cercetați de DNA la Daneș. Verifică cineva ce a fost acolo?!
Cum tot s-a terminat festivalul pus la cale de penelistul Mora la Daneș, cu reclamă și invitații distribuite prin școlile coordonate de pesedistul Someșan, poate cineva verifică ce a fost acolo și pe ce bani publici. Și noi ne indignam că bandiții PDL politizau școala prin mită electorală de la porcii din primărie în campania electorală a borfașului portocaliu pentru cadrele didactice, pe hipermarket Real (100.000 de euro, dedicație evitată de Consiliul concurenței Mureș!) că ei chemau elevii ca să poată da dulciurile de la magazinul FCM (cel cu autocolante pentru borfașul cu campania pe fostul SRI-ist), că bandiții decontau miliardele pe Siletina pe motiv de transport elevi, că porcii lui Florea reparau instituții de învățământ pe alde Borșan, Poruțiu, adică pe pedeliști, că porcii lui Florea inventau cupe ale liceelor pentru a scăpa de marfa de la magazinul FCM, că porcii din PDL sunt suspectați că au cumpărat licențe Microsoft fără număr pentru comision!


Festivalul județean al copiilor de la Daneș ridică semne de întrebare pe care unii se fac că nu le văd. Cum este posibil ca un festival să îl aibă pe Akos Mora, penelist de frunte, pe afiș, atât  cu calitatea de la biroul parlamentar, pe banii publici, cât și în calitate de sponsor, adică din banii lui? Ce caută ca sponsor o altă firmă care trăiește din banii publici, Romelectro, despre care se scria că e anchetată de DNA?! Ce drac de festival județean cu concept pe liberalul Marius Ichim, cel săpat de porcii lui Florea pentru a-l pune ilegal pe Maior viceprimar, organizează ăștia cu invitații distribuite în școli și cu afișe pe coridoare și cu afișe …planetare, cu copii negri sau asiatici care se țin de mână pentru promovarea festivalului de la Daneș?  Ce bani publici sunt în afacerea asta cu miros de USL?!
Mora, pe banii publici  și pe banii lui?!
http://www.agriculturae.ro/index.php/agricultura-ecologica/produse-ecologice/1400-hameiul-puternic-amarui-produs-de-moragroind-srl-judetul-mures.html
Fondatorul SC Moragroind SRL Targu-Mures si presedintele Asociatiei Hameiculturilor din România, Mora Acatiu, a dezvaluind ca firma pe care o reprezinta a reluat colaborarea cu producatorul de bere Heineken. SC Moragroind SRL, este o afacere de familie, avand activitati pe trei domenii distincte: constructii industriale si civile, tamparie aluminiu si PVC, cultivarea si prelucrarea industriala a hameiului. SC Moragroind SRL este o societatea dinamica, puternic motivata de realizarile sale si de multumirea clientilor sai, cu care are o colaborare de parteneriat.
Contact companiei: Sc Moragroind Srl
    Persoana de contact: Mora Akos
    Adresa: Delavrancea 23
    Localitate: Targu Mures
    Judet: Mures
    Telefon: 0265-266067
    Telefon mobil: 0732-100200
    Fax: 0265-265890
Avocatul Cosmin Predoiu, fratele ministrului Justitiei, figureaza ca reprezentant legal al afacerii de la Galati in care Enel s-a implicat in constructia termocentralei de un miliard de euro alaturi de firma Romelectro, firma anchetata in dosarul DNA privind contractele cu Complexul Energetic Rovinari.
http://www.ziare.com/articole/tariceanu+ministrul+justitiei
Romelectro, contracte prin negociere directa
Institutul pentru Studii si Proiectari Energetice (ISPE), parte componenta a grupului Romelectro, a primit contracte in valoare de peste 3,5 milioane de lei, toate prin negociere directa. Motivul invocat: numai un anumit ofertant poate face aceste servicii. Contractele prevad servicii de consultanta, de fezabilitate si de proiectare a lucrarilor de la complexul Rovinari. De asemenea, grupul Romelectro a incheiat, in luna iunie, un contract prin negociere directa privind lucrari suplimentare pentru constructia depozitului de zgura si cenusa de la punctul de lucru Garla, in valoare de 15,161 milioane de lei. Romelectro a obtinut, in 2005, tot prin incredintare directa, efectuarea construirii unui depozit de zgura la complexul Rovinari, lucrare care nu a fost terminata nici astazi.
Societatea, condusa de Viorel Gafita, este implicata, potrivit presei, in multe scandaluri legate de “traficul”cu energie electrica. Presa a scris despre relatia privilegiata dintre Viorel Gafita, si Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, cei doi cunoscandu-se bine de pe vremea regimului comunist.
Mora, afaceri mureșene cu statul de peste 15 milioane lei?!
http://www.romaniacurata.ro/cine-capuseaza-sistemul-energetic-din-oltenia-998.htm
În perioada 2007 – 2012, SC  MORAGRAIND SRL a încheiat peste 20 de contracte  de execuție lucrări de renovare sau construcție la spitale, școli, grădinițe și primării din Târgu Mureș și din alte localități ale județului (Sighișoara, Târnăveni, Vărgata, Breaza, Suplac, Solovastru, Magherani, Hodac, Pogăceaua, Livezeni, Crăiești, Iernut). Valoare totală: peste 15.000.000 RON. http://verificaintegritatea.romaniacurata.ro/?p=2493



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.