joi, 27 iunie 2013

Consilierii consilierului Maior se dau de gol! Porcii lui Florea îl lasă pe Maior să dea…dispoziții!



Consilierii consilierului Maior se dau de gol! Porcii lui Florea îl lasă pe Maior să dea…dispoziții!
Avem un individ pentru care porcii PDL Mureș și pupincuriștii și rudele rataților din primărie au tras sfori pentru a-l pune, din nou, ilegal, viceprimar! Insul are statut de consilier personal al lui Florea, deci, ins care nu are atribuții de a da dispoziții la circulație! Totuși, așa cum se laudă consilierii consiliatului, individul dă… dispoziții! Târgumureșeni, ați votat niște proști ca să se joace de-a primarul? Păi sunteți chiar toți prostiți de javrele PDL Mureș care fac campanie pe bani publici individului? USL, ia verifică ce legi încalcă individul asumându-și rolul pe care nu îl are în calitate de consilier PERSONAL! Orașul acesta a ajuns controlat de mafia politico-economică PDL?

Foarte promt, Claudiu Maior a dat dispoziţie să se urgenteze demersurile pentru reînfiinţarea acestei treceri de pietoni cerute de către cetăţeni.

P.S. Atenție, semi-analfabeții care îi fac reclamă individului se laudă că insul coordonează din nou Zilele târgumureșene! Au murit oamenii din primărie, toți ratații aduși pe carnet de partid și rubedenii și a ajuns Maior ins de scos în fața presei?! Alo, abuz în serviciu sau cum îi spune, USL?! Întrebarea  e valabilă și pentru alesul care își cară nevasta cu mașina de serviciu și are șoferul care să îi aducă cumpărături pentru acasă!
P.S. De ce semi-analfabeți? Recitiți în ce hal scriu unii și ce gramatică știu unii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.