joi, 13 iunie 2013

Interesele bandiților din FRF și LPF aduc campionatul fără retrogradate!



Interesele bandiților din FRF și LPF aduc campionatul fără retrogradate!
Doar niște jegoși de români pot descoperi fotbalul fără limite. Fără limitele logice ale campionatului, fără retrogradate! Retrogradezi pe teren, bandiții ăștia te lasă în prima divizie. Și noi care credea că mafia din fotbal înseamnă doar pușcăriași, grațiați, condamnați cu suspendare, mituitori în aer sau pe pământ,  cumpărarea locului de divizie a lui FCM de la primar PDL de Sânnicolau Mare în campania porcului jegos PDL, inventarea continuării secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare pentru ca derbedeii să poată promova și umfla milioane de euro la Târgu-Mureș pe gășcarii PDL Mureș, cumpărat de instalații de nocturnă din impozitele proștilor de târgumureșeni pe FCM-ul familionului Maior, interceptări cu semi-analfabeți primari, viceprimari și așa asemenea lepădături fără meserie și cu sprijin politic al hoților portocalii.
http://www.sport.ro/liga-1/lovitura-de-teatru-liga-i-va-avea-18-echipe-sezonul-viitor-doua-cluburi-care-se-pregateau-de-b-vor-fi.html

Lovitura de teatru: Liga I va avea 18 echipe sezonul viitor! Doua cluburi care se pregateau de B vor fi reprimite in Liga I

Liga I cu 18 echipe - este vestea bomba a oficialilor Federatiei

Oficialii FRF pregatesc o adevarata lovitura de teatru. In Comitetul Executiv se va propune ca sezonul viitor, Liga I sa inceapa cu 18 echipe.

Doua cluburi retrogradate vor fi reprimite in Liga I - Concordia Chiajna si CSMS Iasi. Asta inseamna ca doar echipele care nu si-au luat licenta se duc in B - Rapid, U Cluj, Severin si Bistrita.

Fara sa vrea, Sandu a anuntat asta la ultima Adunare Generala: "Cate echipe au luat licenta, atatea vor ramane in Liga I.", a declarat atunci presedintele Federatiei.

"Noi suntem pregatiti sa continuam competitia in Liga I. Suntem pregatiti si avem tot ce ne trebuie. Asteptam doar decizia oficiala in acest sens", a declarat primarul din Chiajna, Mircea Minea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.