vineri, 21 iunie 2013

Cameleonul politic Claudiu Maior vrea culoare nouă. Pe FCM.



Cameleonul politic Claudiu Maior vrea culoare nouă. Pe FCM.
Un ins care avea o firmuliță de transport devine interesat de un partid considerat extremist. Insul e lăsat de fraierii partidului cu vulturul cruciat chiar pe liste, pe autobuzele asocierii se plimbă fețele triste ale naționaliștilor PRM, omul ajunge în consiliul local și apoi, pagubă în ciuperci: Claudiu Maior părăsește, înainte de jurământ, PRM și fuge la bandiții din PDL Mureș!
Individul și-a schimbat pentru prima oară culoare naturală devenind mare român, creștin-ortodox, probabil, ca orice mare român, apoi mare fan portocaliu-albastru. Insul ajunge, astfel, la mălai, pe motiv de asociere cu Transportul local și Siletina lui, pe care  a declarat-o ca un năuc la prima declarație de avere și de interese de la intrarea în primărie, cu 3 afaceri doar pe Siletina de care se dezice astăzi (sic): transporturi interjudețene pe rute foarte scurte, transporturi locale subvenționate pe motiv de elevi, studenți, pensionari și non-pensionari și dedicația porcilor pedeliști - transporturile terestre ocazionale ale primărie, tot subvenționate, desigur și purtătoare de galerii, pensionari, pedelei și alții pentru care porcii lui Florea decontează. Pe an, banii publici sunt de ordinul sutelor de mii de euro cu destinația Siletina, asta ca idee despre ce înseamnă culoarea politică! Desigur, pe familion, adică pe mă-sa, se inventează FCM pe bani publici, o golănie a porcilor PDL Mureș în campania electorală a lui Florea! Cameleonului nu îi ajunge, însă, statutul de șoptitor la urechea bună a lui Florea, promovat de porcii care controlau presa prin Sergiu Zereș și apoi prin  Marius Cătană. Intermediarii amintiți și dedicați la găinarul de partid din primărie au dus o campanie pentru albirea lui Maior, ca să pară omul citit și curat și proștii de români au făcut restul: au votat ca niște derbedei, ilegal, cum avea să dovedească o sentință a justiției, pentru înscăunarea tovarășului de nebunii și afaceri al lui Florea.
Au venit alegerile din 2012 și Maior nu se mulțumea să pupe 500 de lei per ședință de 4 ore la consiliu și porcii lui au făcut o altă campanie, atacând tot viceprimarul legal PNL. Probabil că gunoaiele astea au crezut că placa etnică va mai ține și românul e prost a doua oară. Spre cinstea lor, consilierii locali au evitat găinăria etnică dorită și de SRI-ul care scrie cu pseudonime pentru gunoaiele PDL Mureș, în presa aia stupidă sau difuzată gratuit și au votat pentru un maghiar! Totuși, Maior, a rămas pe persoană fizică în primărie și se erijează în Dumnezeu în primărie și așa cum se lăudau bandiții care îl sfătuiesc și îl prezintă, individul acesta a ajuns să organizeze el Zilele târgumureșene! USL, ce mai spui, te fac bandiții lui Florea de nu te vezi, nu-i așa?  Angajați ai primăriei, vă face copilul de suflet al lui Florea și la job-uri, nu doar la bani publici? A murit Florea, au murit viceprimarii, dacă a ajuns ultimul om în primărie (ca intrare, desigur) să vorbească în locul tuturor? Până când proștii de români vor accepta asta și nu îl vor denunța pe cameleon pentru abuz în serviciu?! Iar pe porcii din PDL Mureș de afaceri dedicate cu trepădușii PDL Mureș?!
Dacă mai trebuie menționat, Maior a trecut de la portocaliu-albastru la gunoiul alb-albastru numit Alianța pentru Mureș, iar acum îi trece prin cap cum să joace în prima divizie cu ratații lui din FCM care au retrogradat  după ce Țerbea a fost acuzat de mită în elicopter. Ei bine, pentru prostime, Maior vrea să fie roșu-albastru, adică să spună că vrea să continue activitatea FCM, când în realitate borfașii din primăria Târgu-Mureș negociau pentru Corona Brașov, așa cum a declarat Țicleanu! Știe cineva ce culori au ăia de la Corona ? Nu de alta, dar cameleonului Maior i  s-a acrit de culorile adoptate și vrea ceva nou.  Și, desigur, să fie o culoare tot pe banii publici! Nu vă roșește obrazul, pramatii PDL Mureș? Ce mai inventați pentru semi-docții voștri și pentru întreținuții din banul public livrat de șeful de partid și de turmă?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.