joi, 6 iunie 2013

Bandiții lui Florea publică pe bani publici doar cuvântările lui Florea



Bandiții lui Florea publică pe bani publici doar cuvântările lui Florea
Nu ne putem aștepta la nimic bun de la bandiți de partid și pupincuriștii individului de la primărie  ales etnic de românii isterizați de pericolul imaginar și maghiar, pupincuriști care îi dau replica lui Florea, fără să publice și scrisoarea UDMR! Cum ar veni, porcii ăștia vă prezintă ce spune Florea ca răspuns la o scrisoare pe care nu o cunoașteți și asta și pe bani publici! Sunt doar proști și rude în biroul de presă al primăriei care nu au habar de ce e aia presă sau ce?!
Alo, bandiții lui Florea, de ce nu ați copiat și amenințarea lui Florea cum că va face campanie pe bani publici contra consilierilor  din USL și UDMR care nu vor afacerile visate de derbedeii din PDL Mureș și de ce nu ați copiat susținerea individului pentru Țara secuilor și pâra anunțată pe siteul consilierului consiliatului, cu…Viktor Orban? Băi, șantajiștilor, credeți că acceptă ăia șantajul cu pâra la  Ungaria și campania pe presa controlată de derbedei prin intermediarul Cătană care se laudă că merge cu presa la notar, nu la licitații sau cine știe, pe autocolante lipite de porcii lui Florea prin poliția locală, ca în campania hoților portocalii?

În legătură cu scrisoarea UDMR Mureş privind proiectul Digital Mureş, „care ar duce la cheltuieli inutile”, primarul municipiului, Dorin Florea face următoarele precizări:

„Răspunsul UDMR este o mostră de demagogie şi o nouă încercare de a-i păcăli pe cetăţeni. Din respect pentru locuitorii maghiari ai oraşului, asaltaţi cu neadevăruri şi speculaţii păguboase, precizez că proiectul Digital Mureş - inclusiv supercomputerul - va crea mii de locuri de muncă în oraş, fiind vorba de o viziune şi o situare a Tîrgu Mureşului ca standard în grupul de elită al cercetării pe plan internaţional.

Prin urmare, a gândi această problemă în termeni mercantili este absolut revoltător, dar s-a mai întâmplat în istoria oraşului. Acest comportament demagogic, incalificabil, l-am constatat în relaţiile cu oamenii de afaceri (mărturie stau Hotărâri ale Consiliului local) ale căror proiecte le-aţi respins cu superioritate şi foarte doct, dar în realitate nu aţi avut vreo iniţiativă în acest sens.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.