vineri, 7 iunie 2013

Cine verifică calitatea de…profesori la IMA (Intact Media Academy), școala de calificare de 3 luni și pe 1500 de euro?



Cine verifică calitatea de…profesori la IMA (Intact Media Academy), școala de calificare de 3 luni și pe 1500 de euro?
Am mai scris în ultimii ani de școala de calificare-recalificare IMA(Intact Media Academy), de la subiectul cu diplome recunoscute de ministerul muncii,  așa cum susține promoul, fără alte dovezi oferite telespectatorului, până la subiectul diplomă pentru ceva ce în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România) presupune studii superioare și învățământ nu de 3 luni, ca la cursuri organizate de AJOFM, ci de 3-4 ani! Acum vă propun subiectul: cât de…profesori sunt profesorii IMA!
Într-un promo recent, vedetele Antenelor  susțin: Sunt Stoicescu, Nils ș.a.m.d., suntem PROFESORI la Intact Media Academy. Cea mai puternică școală de televiziune din România! Desigur, nu se aduce vreo dovadă că Stoicescu sau ceilalți au vreun act care să le permită să predea, măcar o facultate terminată și un curs de pedagogie școlară.  Verifică cineva la ministerul muncii și la ministerul învățământului dacă ăștia au vreo calitate care să le permită să predea și cum se eliberează diplome în 3 luni pentru ceva ce eliberează o facultate în 3-4 ani?
P.S. Ca fapt divers, nu aveți nevoie de pic de calificare, în presă angajările făcându-se cu 12 clase. Legea presei din 1974 e evitată de angajatori, pentru că avea mențiunea obligatoriu studii superioare, dar cum patronii de presă vor angajați proști și fără experiență, pentru a-i pregăti ei, pentru interesele lor, e de înțeles de ce astăzi în presa scrisă, TV și radio există foarte mulți ziariști/prezentatori/redactori/cameramani cu maximum 12 clase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.