sâmbătă, 22 iunie 2013

Cine răspunde de tâmpeniile polițiștilor locali târgumureșeni, lipitori de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș și conduși de fostul sereist Bretfelean?



Cine răspunde de tâmpeniile polițiștilor locali târgumureșeni, lipitori de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș și conduși de fostul sereist Bretfelean?
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să lucreze. Desigur, pe firmele lui Cătană, pe Valpet, Astor, Citadin, Senin și altele care lucrează în banda de 7-8 firme și sunt omenite de gășcarii din primărie. După 23 de ani, timp în care bandiții din primărie nu au pus decât niște coșuri de gunoi  - și alea pe firmă dedicată - și au aruncat bitum din roabă în campania electorală a borfașului portocaliu – găinarii lui Florea și Maior cel angajat pe persoană fizică la trepădușul de partid anunță reparații pe Cosbuc. Motiv ca poliția fostului, cel puțin, SRI-ist Bretfelean, cel prins cu implicare în campania porcului portocaliu (Bretfelean știe ce vorbește, că e fost SRI-ist) să dea amendă acolo unde mâine nu mai pot da 3 luni.
 Iată cum înțeleg dobitocii ăștia parcarea pe spațiu verde! În locul doamnei/domnului cu mașina le-aș trage prostovanilor un proces ca să le meargă fulgii. Nemernicii ăștia nu mai știu limba română sau aveau normă de făcut, după cum porcii ceilalți de la poliția locală, care saltă mașini pentru Țerbea, ridică 1500 de mașini pe an, adică 4-5 pe zi calendaristică!  Rea-voința se vede, întrucât tot pe Coșbuc există mașină pentru care proprietarul nu a fost amendat și care zace cu toate roțile pe spațiul verde! Îi așteptăm pe bandiții lui Florea și ai lui Bretfelean să dea amenzi și pentru eventuala tăiere a copacilor și a spațiului verde pentru parcările dedicate ale porcului portocaliu, pe Senin, de 800 de euro per mașină, că tot e super-ofertă și târgumureșeanul votează hoții etnic. Să vedem ce vor spune atunci, legat de distrugerea spațiului verde și cum o vor scoate la capăt cu organizațiile de mediu și cu presa care nu merge cu Cătană la notar pentru aranjamente vrute de porcul portocaliu și de găinarii lui.
P.S. Individul care a dat amenda era în civil și o tanti în uniformă de la poliția locală îl supraveghea pe ăla! Gunoaie de la Poliția locală, nu mai aveți nimic de lipit pentru campania porcului portocaliu (DNA fără reacție, dosar la parchet)?!

P.S. Proștii ăștia au dat amendă, dar nu au văzut cum Cucuiet își bagă mașina în curtea de sute de metri pătrați a Eneromur. Desigur, bandiții de la Energomur nu au fost în stare să arate vreun contract și nici Cucuietul nu a fost în stare să arate vreo autorizație de construcție garaj din materiale inflamabile sau cum manipulează porci tăiați acolo și cum crește câini pentru pază. Pe ce pariem că la galeria... PDL nu e nevoie de așa ceva? Porcii din primărie nici măcar nu cer autorizație individului pentru grădina de 40 mp pe care și-o trage lipită de bloc, moștenire de la soțul anterior. Ala nu e spațiu verde, gunoaielor pupincuriste de jeguri votate etnic?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.