duminică, 23 iunie 2013

Valiza, minut cu minut



Valiza, minut cu minut
Cum sunt încă destui nebuni pe la televizor care fac propagandă pentru scoaterea lui Becali din închisoare, cel mai creștin dintre… aromâni, binefăcătorul de oameni săraci, de față cu televiziunile, insul iubitor de copii, amatorul de mers la liceu, ultima școală absolvită și de Becali, pentru festivitatea fiicei, insul care trebuie să își susțină familia, afacerile, Steaua, planeta Pământ, universul, România, ziarele și televiziunile sportive, poate nu ar fi rău ca adepții fostului cioban și apoi bișnițar de blugi să arunce un ochi pe stenograme. Ca să aibă idee despre ce specie de individ apără. Un gest aparte face sport.ro, care publică stenogramele pungășiei. Așadar, fotbal minut cu minut! Pardon, valiză minut cu minut!
Insul acesta care declara că atât cât va fi el la Steaua în Țara Românească(!) ungurul nu va câștiga campionatul vrea acasă de …ziua lui? Nu e patetic minoritarul?!
Gigi Becali solicita din nou eliberarea din inchisoare. De data aceasta, patronul Stelei le-a cerut judecatorilor, printr-o cerere depusa de noul sau avocat, Pavel Abraham, sa fie lasat sa mearga acasa de ziua lui. Becali implineste marti 55 de ani si ar vrea sa fie eliberat 24 de ore pentru a-si petrece acest timp acasa, alaturi de familia lui. Chiar daca la prima vedere motivul pare unul destul de pueril, surse juridice spun ca anual se aproba mii de astfel de cereri.

"Ramane ca instanta sa analizeze situatia si sa judece. Sunt chestiuni de regulament interior, insa domnul Becali, desi e incarcerat de putin timp, indeplineste conditiile cerute."

"Nu i se creaza un privilegiu, ci s-ar face dovada ca legea se poate aplica asa cum trebuie. Exista garantii depline ca domnul Becali nu se va sustrage de la reintoarcerea in inchisoare", a declarat avocatul la RTV.

In alta ordine de idei, 11 calugari de la Athos au mers astazi la Penitenciarul Jilava si au cerut sa tina slujba de Rusalii pentru Gigi Becali.
http://www.sport.ro/liga-1/ultima-ora-gigi-becali-a-cerut-eliberarea-din-inchisoare-patronul-stelei-ar-putea-merge-acasa-in-mai-putin.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.