vineri, 21 iunie 2013

Țării, cât mai mulți copii! Ca să aibă pe cine fura leprele PDL



Țării, cât mai mulți copii! Ca să aibă pe cine fura leprele PDL
Pe Băsescu l-a mâncat, din nou, să fie președinte…jucăuș. Omul și-a dat și el cu părerea despre sarcinile româncelor și despre modul de înmulțire la rromi. Desigur, mizerie rasistă tipică la pedeliști și foști pedeliști, dovadă că ce vorbesc ăia la partid vorbesc și în public, ca niște copii idioți care spun la școală cum se culcă mama cu tata. Dar cum nu e pericolul vreunei noi legiuni, deocamdată, din sânul PDL, haideți să ne gândim de unde naiba pot apărea copiii doriți de Băsescu.
Păi, 20 la sută dintre români sunt homosexuali! Așa zicea Băsescu, în 2004. Dacă îi are în partid e totul în regulă, e diferență de o literă de la partid la…partidă. Dacă jegoșii lui Băsescu sunt minorități sexuale poate că știe președintele mai bine. Dacă vorbea, însă, de români, în general, 20 la sută din populația de vreo 20 de milioane maximum de prin 2004 avem 5 milioane de homosexuali băsescieni. Ăia nu fac copii, nașpa, cine să salveze țara? Bănuim că președintele, care nu a mai revenit, e pe același procent și acum, când au rămas doar vreo 18 milioane de fraieri ca să fie furați de români. La cifrele actuale, 4,5 milioane sunt homosexuali, după căpățâna și tichia de mariner ale lui Băsescu!
Apoi, Băsescu a încurajat plecarea românilor din țară și chiar s-a bucurat de votul la minut a celor care au spus că țara e de rahat și au plecat să muncească pe 700 de euro la spanioli sau italieni. De asemenea, Băsescu a mai spus că nu e o tragedie că pleacă medicii din țară. Au rămas, deci, două milioane de bugetari, care, ca niște bugetari, nu fac mai mult de 2 copii, pentru că se plâng de locul de muncă stabil, salariul stabil, tichetele stabile, biletele prin sindicat stabile, rudele angajate prin contract colectiv de muncă – stabile, politrucii strecurați în instituții – stabili. Mai avem câteva milioane de pensionari cărora nu le mai arde de făcut copii și încă vreo două milioane de fraieri care lucrează și sunt furați la patroni. Ce flower-power, cine să mai facă copii și cine să îi mai crească, impedimentul oricărei relații sexuale reușite?! Nici măcar ăia de la partid nu se pot lăuda cu performanțe iepurești, ei având maximum 2 copii, ca intelectualul de Băsescu, fiind pe invers sau fiind doar sterpi. În atari condiții, să nu ne mirăm că vreun bou de la PDL va propune un import masiv de copii! Țării, cât mai mulți copii! Nu vrei, te obligăm, nu știi, te învățăm, nu poți, îți cumpărăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.