duminică, 9 iunie 2013

Vreun blestem de-al lui Mititelu pentru actualii pușcăriașii și pentru cercetații fotbalului românesc?



Vreun blestem de-al lui Mititelu pentru actualii pușcăriașii și pentru cercetații fotbalului românesc?
Vă mai aduceți aminte de o echipă, Universitatea Craiova, scoasă din competiții de mafia canceroasă a fotbalului românesc? Diverși derbedei legați între ei prin filiație, politică și afaceri cu banii publici și-au dat mâna pentru a distruge clubul, echipa, amintirea sa și să pună mâna pe jucătorii olteni. Fără să credem în alea oculte, pe unii poate i-a ajuns vreun blestem, de-al lui Mititelu!
Haideți să judecăm ce au pățit unii după distrugerea Craiovei:
1 VasileAvram. Șeful arbitrilor, luat și aruncat în pușcărie pentru luare de mită în dosarul Mită în elicopter. După mai bine de un an a fost achitat, dar Avram încă poate face pușcărie, decizia de achitare nefiind definitivă.
2. Țerbea. Întreținutul porcilor din PDL Mureș pe Salubriserv și din afacerea de mii de mașini săltate de pe stradă, cu afaceri de milioane de euro din banii publici. Întreținut de gășcarul și prietenul brașovean Florea cu 850.000 de euro pe City Us, cum reiese din proiectul de hotărâre de consiliu făcut de bandiții PDL. Insul a fost acuzat de dare de mită în elicopter, și-a vândut elicopterul, a stat la pârnaie vreo două luni, ceea ce era o obișnuință pentru Țerbea, care a fost achitat de Constantinescu. Fostul pușcăriaș e în stenograme, fiind solicitat de beneficiarul banilor publici pe FCM, Maior, să îl aducă pe Subotici, deci, motiv pentru ca Țerbea să dezafilieze Craiova!
3. Mitică de la (ba)ligă. Insul iese șifonat pentru 3,5 milioane de euro pe care le pupă de la RDS-RCS după ce ăia iau drepturi de televiziune. Organele de anchetă și justiția se vor pronunța dacă Mitică a luat mită  pentru lobby sau totul e doar tâmpenia RCS-RDS care nu avea ce să facă cu banii și vroia să ajute foști pușcăriași.
4. Copos. Condamnat la 4 ani cu executare pentru evaziune fiscală cu Loteria.  Plus dosarul transferurilor, cu 5 ani de detenție ceruți.
5. Becali. Jiji. Aromânul face colecție de condamnări, a primit 3 ani cu executare, așa că insul e singurul care face pușcărie pe bune
6. Neamul Becali. Unii care se dau mafioți ar putea face pușcărie pentru transferuri. Să vedem dacă doar Jiji pică singur de prost din familion și dacă ceilalți din trib sunt mai capabili să ascundă probe de justiție.
7.  Ceilalți din dosarul transferurilor. De asemenea, așteptăm sentințe definitive, justiția fiind ba de partea ăstora, considerându-i cei mai virgini dintre virgini, ba bandiți jegoși care au locul meritat în pușcărie, pe minimum 4 ani.
8. Maior. Clodu, pentru amicul Țerbea. Insul nu și-a plătit impozitele și finanțele vroiau să îi confiște instalația de nocturnă. Individul era beneficiar de Subotici, pe care îl cerea fostului pușcăriaș Țerbea. Un control la FCM încă nu s-a făcut, poate aflăm de ceva fărădelegi de la cumpărarea locului de divizie, obținerea licenței pe motiv de continuare a secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare, întreținere club din milioane de euro bani publici, primire instalație de nocturnă de 200.000 de euro de la porcii săi din PDL Mureș și primărie. Insul a fost chemat și el pe la DNA, după ce a fost prins în conversații cu fostul pușcăriaș Țerbea și îi comanda ăluia un jucător, Subotici.
9.Pițurcă. Individul de la care a pornit circul pentru distrugerea Craiovei. Primul condamnat din istorie în calitate de selecționer al României. Insul  nu a primit pedeapsă pentru că nu își plătește pensia alimentară sau pentru că a trișat la cazinou, ci pentru favorizarea infractorului. Motiv de râs și pentru amatorii din Feroe, când dau nas în nas cu cel alintat Satana!
10. Sandu. Individul de neclintit din fruntea FRF, ca și prietenul lui Dragomir, acela măcar fiind fost pușcăriaș uns cu toate alifiile, are emoții cu dezafilierea Craiovei. Dacă va fi dovedit vinovat și că a premeditat sperăm să zacă în pușcărie cel puțin până când România va ajunge campioană mondială la fotbal sau măcar să ajungă pe locul 7 în clasamentele internaționale!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.