duminică, 23 iunie 2013

Ponta îl felicită pe Năstase. Desigur, nu pentru modul în care acesta a înțeles să fie coordonatorul tezei sale de doctorat!



Ponta îl felicită pe Năstase. Desigur,  nu pentru modul în care acesta a înțeles să fie coordonatorul tezei sale de doctorat!
Premierul Victor Ponta i-a urat, sambata, pe contul sau de Facebook, "La multi ani!" fostului lider social-democrat Adrian Nastase, in ziua in care acesta implineste 63 de ani. Victor Ponta a subliniat ca intotdeauna a avut ce invata de la Nastase si si-a manifestat certitudinea ca acesta va ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica:  "La multi ani, domnule Adrian Nastase! Recunosc ca intotdeauna am avut ce invata de la dumneavoastra. Sunt sigur ca veti ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica!", a scris Ponta pe contul sau de Facebook. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15049865-adrian-nastase-implineste-63-ani-mesajul-lui-ponta-sunt-sigur-veti-ramane-acelasi-model-intelepciune.htm
Micul Titulescu și-a felicitat profesorul, dar nu a suflat vreun reproș despre modul în care Năstase,  viitorul sinucigaș ratat de mai târziu, a înțeles să coordoneze lucrarea sa de diplomă. Pentru orice și-a făcut pe bune o lucrare de licență sau de doctorat și nu și-a cumpărat una sau a făcut una cu șeful de partid, profesorul acela are responsabilități. Iar dacă e atât de aiurit încât nu recunoaște zecile de pagini copiate cuvânt cu cuvânt nu e doar vina învățăcelului pentru circul cu plagiatul, ci și a…profesorului. Normal ar fi fost, la izbucnirea scandalului, să se verifice și celelalte lucrări coordonate de Năstase, ca să se caute alte copieri cu miros de plagiat. Repet, orice ins care și-a făcut lucrarea de licență sau de doctorat pe bune știe cum se treceau sursele și cum verifica profesorul fiecare pagină din lucrare, cu menționarea autorului. Dacă la pesediști treaba a mers altfel decât e obiceiul la români e grav și o anchetă se impunea. Dar ne aducem aminte de Năstase cu niscaiva minuni și pe vremea când era mare și tare, cu o propunere de a se da bani de la stat unei universități private la care desigur el și preda (parcă la fel și Păunescu, alt PSD-ist) și de faptul că la un moment parlamentarul acesta avea concomitent încă 4 locuri de muncă anunțate, la universități și fundații. Cum reușea profesorul Năstase să stea și în parlament și la catedră și pentru ce îi plăteau acele universități căruțe de bani poate știe…micul Titulescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.