miercuri, 5 iunie 2013

Interesele cu duhoare pedelistă îl fac pe Florea să pârască și să încerce să convingă/prostească târgumureșenii pentru afacerile dedicate ale pramatiilor de partid. De la denunț la…campanie, pe banii publici!



Interesele cu duhoare pedelistă îl fac pe Florea să pârască și să încerce să convingă/prostească târgumureșenii pentru afacerile dedicate ale pramatiilor de partid. De la denunț la…campanie, pe banii publici!
Cităm de pe siteul consilierului consiliatului, adică de la partid. Târgumureșenii au încă o dovadă a mega-intereselor bandiților din PDL Mureș care își inventează lucrări, licitații, afaceri și tot ei au pretenția să fie plătiți din banii prostimii. Ceva autocolante, poliție locală, foști SRI-iști, prostovani de actorași în campanie, bani publici pe magazin FCM, rude ale pramatiilor,  cum e obiceiul la porcii ăștia?!

P.S. Cum putem face noi o campanie contra hoților PDL, afacerilor dedicate ale putorilor din instituția publică, derbedeilor foști pușcăriași sau actuali cercetați de DNA care primesc bani publici de la primăria lui Florea, găinarilor cu publicitatea care trece pe la notar, nu la licitații, împotriva angajării rudelor pramatiilor din PDL Mureș sau din camarila lui Florea sau împotriva cadourilor pe neamurile proaste din banii publici, pe motiv de fotbal sau orice? Împotriva cumpărării de cadouri pentru copii angajaților din banii publici, a mitei electorale în campania derbedeului, pe magazin Real, împotriva porcilor care dau șefilor de asociație de proprietari câte 10 abonamente la FCM, pentru decontare?! Un prostovan feroce din PDL propunea acum ceva ani titlul de cetățean de frânare. Cum e să fii cetățean de desfrânare și cum faci și politică și politica fiind curvă să fii un jeg de pește al bugetului local?!
Viktor Orban, premierul ungar, va fi informat într-o scrisoare semnată de către edilul șef al municipiului Tîrgu-Mureș dr. Dorin Florea despre blocarea în Consiliul Local al municipiului de către UDMR, PSD și PNL a Strategiei Digital Mureș. De menționat este faptul că în cadrul acestui proiect și universitatea Sapienția este parte alături de alte patru universități din România.  Primarul Dorin Florea a precizat că nu crede că profesorii de la Univ. Sapieția, finanțată de către Guvernul Ungariei, se lasă ”îngenuncheați politic”, deși unul dintre consilierii locali au votat împotriva proiectului este professor acolo, și îi va expun premierului Orban subiectul în detaliu. ”Îi scriu premierului ungar pentru că unii dintre cei care s-au opus – cu toate că au avut cele mai clare elemente și cele mai detaliate explicații, care au avut posibilitatea să-și spună punctul de vedere în toate domeniile și l-au spus pozitiv anterior, ca acum să fie împotriva – au fost reprezentanți UDMR.” a declarat primarul dr. Dorin Florea. Tîrgumureșeanul.ro

Primarul municipiului Târgu Mureş, dr. Dorin Florea a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că are în vedere declanşarea unei ample campanii de informare publică prin intermediul căreia doreşte să informeze locuitorii oraşului în legătură cu blocarea sistematică, de către unii consilieri locali, a proiectelor de dezvoltare ale oraşului.  Florea a precizat că dacă doresc bătălie, cei din Consiliul Local Târgu Mureş vor avea parte de bătălie, numai că această luptă o vor da cu cetăţenii, după ce aceştia din urmă vor fi informaţi despre piedicile pe care unii consilieri locali le pun în dezvoltarea oraşului, prin blocarea unor proiecte de viitor. Primarul a  spus că va face eforturi ca începând de la copil, la adult, locuitorii din Târgu Mureş să cunoască blocajele instrumentate de Consiliul Local, „o monstruoasă asociere de răutate şi incultură, care nu a existat niciodată”, după care va cere populaţiei să se pronunţe în legătură cu situaţia dată.  Florea a arătat că orice viziune de dezvoltare a Târgu Mureşului se blochează în Consiliul Local, cu precizarea că are exemple de „lucruri amânate, distruse şi contorsionate de 10-12 ani încoace”.  Menţionăm că primarul a făcut această declaraţie pe fondul blocării, de către consilierii UDMR, PSD şi PNL, a proiectului Târgu Mureş – Oraş Digital, care face parte din Strategia Digital Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.