luni, 17 iunie 2013

Pungașii PDL din Târgu-Mureș au vrut să aibă loc de divizie întâi prin preluarea Coronei Brașov. Altă afacere a pramatiilor… sportive ale lui Dorin Florea?!



Pungașii PDL din Târgu-Mureș au vrut să aibă loc de divizie întâi prin preluarea Coronei Brașov. Altă afacere a pramatiilor… sportive ale lui Dorin Florea?!
Bandiții din  PDL Mureș care au interese pe clubul familionului Maior, FCM, și pentru a pune mâna pe milioane de euro din drepturi TV, au purtat, cum spune Țicleanu, discuții pentru loc de divizie 1! De la episodul Forex Brașov, de la episodul Sânnicolau Mare, prin sprijinul primarului PDL de Sânnicolau Mare, bandiții lui Florea au vrut să aibă din nou loc de prima divizie cu șmecherii și cu chestii banditești. Nu degeaba au cumpărat porcii portocalii instalație de nocturnă pe clubul familionului Maior din banii publici, 200.000 de euro!
Bandiții ăștia au cumpărat loc de divizie a doua, de la AS Sânnicolau Mare, au inventat continuarea secției de fotbal ca să nu stea legal 3 ani în divizie a doua, acum porcii ăștia vor să ajungă iar prin porcii de partid în prima divizie?! Târgumureșeni, acceptai găinăria trepădușilor și jegurilor flămânde de partid pe bani voștri sau porcii ăștia cred că vor rămâne eten la furat prin votul vostru etnic, ca să nu fure maghiarul (sic)?!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/scenariu-sf-sau-adevarat-craiova-ar-putea-avea-echipa-in-liga-1-in-sezonul-urmator-401282.html

Aurel Ţicleanu, directorul tehnic al Coronei, susţine că este o posibilitate pentru acest scenariu: "Din cîte ştiu eu, Primăria Braşov nu poate să susţină două echipe în Liga I. S-au purtat negocieri cu autorităţile locale din Brazi şi din Târgu Mureş, însă nu s-a ajuns la un numitor comun. I-am auzit şi pe jucători că şi-ar dori să joace la Craiova, însă nu ştiu mai multe. Nu sunt străin de anumite aspecte, dar trebuie să te şi invite cineva să vorbeşti. Nu mă surprinde că oraşul Craiova vrea să preia Corona şi să revin acasă", a spus Ţicleanu, conform Dolj Domino.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.