miercuri, 26 iunie 2013

Până și Băsescu îi dă peste bot lui Ponta, inventatorul zilei de doliu în zi de sărbătoare!



Până și Băsescu îi dă peste bot lui Ponta, inventatorul zilei de doliu în zi de sărbătoare!
Drapelul național nu face o ceapă degerată pentru Ponta și ai lui, care au ajuns la demența de a declara zi de doliu național și coborârea drapelului în bernă în ziua în care drapelul național trebuie să fie arborat ! Am ajuns, culmea, să îl lăudăm pe Băsescu pentru că ține la drapel și să îi dăm peste cap foarte micului Titulescu care nu dă 2 lei pe simbolul statului român! Alo, domnul acuzat de plagiat, cu îndrumător de sinucidere ratată, era greu să își ții ziua de doliu joi? Bine că toți demenții de la USL au fost fericiți cu drapelul kilometric, dar ei nu sunt în stare să acorde atenție drapelului la sărbătoarea proprie!
P.S. La vremea respectivă ne miram de ce Antenele nu au ales ziua drapelului național pentru prezentarea drapelului mamut. Uite de aia, pentru că 26 iunie nu reprezintă nimic pentru propagandiștii USL! Nici pentru alde Ponta!  Rușine, nesimțiților, ați politizat până și un accident banal și căutați să mai primiți 3 voturi de niște văduve sau văduvi traumatizați! Atenție, idioții de la Antene s-au prins că drapelul nu e roșu-galben-albastru, ci albastru-galben-roșu și au schimbat poza! E bine că au învățat măcar care e dispunerea culorilor și nu s-au crezut la 1848!



Rtv NET:Gafă la Cotroceni: Administraţia Prezidenţială a anunţat că astăzi este zi de sărbătoare naţională

Administraţia Prezidenţială a făcut, miercuri, o gafă uriaşă, anunţând că este zi de sărbătoare naţională - Ziua Drapelului - şi îndemnându-i pe toţi românii să sărbătorească acestă zi. Administraţia Prezidenţială nu a spus însă niciun cuvânt despre ziua de doliu naţional în memoria victimelor accidentului de autocar din Muntenegru, potrivit România TV.

Astfel, într-un mesaj, preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat să sărbătorească aşa cum se cuvine ziua de 26 iunie, spunând că " Ziua Drapelului Naţional reprezintă pentru toți românii un moment de sărbătoare", această zi amintind de "lupta românilor de-a lungul timpului pentru unitate naţională".  "În această zi îi îndemn pe toţi românii, oriunde s-ar afla, să cinstească așa cum se cuvine acest simbol naţional. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! La mulţi ani, Tricolor!", le-a urat Băsescu tuturor românilor în mesajul său.

Mesajul prezidenţial oarecum un mesaj contradictoriu, deoarece, în asemenea împrejurări, când se decretează zi de doliu naţional, toate instituţiile statului trebuie să se conformeze şi să respecte ziua de doliu.



Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/gafa-la-cotroceni-administratia-prezidentiala-a-anuntat-ca-astazi-este-zi-de-sarbatoare-nationala_86368.html#ixzz2XLAYTnqG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.