luni, 17 iunie 2013

Realitatea.net zice că Babuțan și Claudiu Maior au fost înlocuiți cu oameni… competenți! Măcar acum au întreținuții pe bani publici din campania electorală a jegului portocaliu așa ceva?!



Realitatea.net zice că Babuțan și Claudiu Maior au fost înlocuiți cu oameni… competenți! Măcar acum au întreținuții pe bani publici din campania electorală a jegului portocaliu așa ceva?!
Interesant cum văd lucrurile cei de la Realitatea.net și cum  vede presa care merge cu Cătană la notar, pe Info Statistics, cea cu televiziunea de propagandă de partid, presă verificată de bandiții PDL Mureș! Dar e chiar drăguț să spui că s-a renunți la serviciile lui Maior și îl înlocuiești cu om… competent!  Vorbim de insul cu familionul pe FCM! Dar nu vă faceți probleme, bandiții din PDL Mureș și golanii lui Florea negociază locul de divizie a lui Corona Brașov, așa că proștii de târgumureșeni pot plăti găinăriile ăstora și prin cumpărarea din nou a locului de divizie!
Pentru amatorii de date, în campanie electorală a porcului portocaliu Maior și-a tras loc de divizie secundă, prin primar PDL de Sânnicolau Mare. Apoi, ca să poată intra în divizie, deși regulamentul nu le permitea pungașilor care cumpără loc de divizie asta, au inventat continuarea secției de fotbal a Lui AS Sânnicolau Mare, iar acum porcii lui Florea vor să pună mâna pe milioanele de euro din transmisiuni TV și să repare pe firmele găinarilor PDL Mureș la stadion, prin altă afacere contrară sportului!  Curtea de conturi, verifici afacerile pungașilor pe Maior, Borșan și Țerbea? Milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni și cadouri de genul instalație de nocturnă pe clubul familionului insului de partid. Până unde merge hoția pungașilor portocalii? A, pardon, e orașul în care foștii sereiști și bandiții de funcționari publici mint în campania porcului portocaliu, pe motiv de atac imaginar al vandalilor. Orice pentru votul prostului de român, nu?!
P.S. Porcii lui Florea au încercat o altă afacere cu club brașovean(Florea fiind de acolo, e de înțeles afacerile cu brașoveni ca și cu Țerbea, fostul pușcăriaș fiind, desigur, tot din Brașov). Forex era un gunoi de club care în 6 ani a reușit să vândă o dată loc de divizie și o dată era să îi vândă lui Florea locul de divizie, pentru ca borfașii PDL să aibă la locale pentru ce să îi voteze românii care nu doreau, altfel, să voteze potlogari.

REALITATEA.NET

Laszlo Boloni este la un pas să se întoarcă în România, urmând a fi numit în funcţia de preşedinte la un club din Liga a II-a!

Miscari spectaculoase la Targu Mures. Revin in prim-plan nume grele ale fotbalului din zona. Satule de neimpliniri, autoritatile locale, zorite de nerabdarea unor oameni cu dare de mana, dar si cu implicare in fotbal, au decis sa schimbe radical directia in care a mers, pana acum, fotbalul local, anunta Sport Total FM.

Concret, dupa terminarea campionatului, s-a decis renuntarea la serviciile fostilor conducatori Aurelian Babutan si Claudiu Maior si inlocuirea lor cu oameni competenti, care sa readuca fotbalul din “orasul florilor” pe prima scena.

Desi multa vreme secrete, tratativele au dus la conturarea unui nou grup ce va prelua destinele clubului. Mai precis, in functia de presedinte de onoare al noii echipe ar fi numit, saptamana viitoare, Laszlo Boloni. Alaturi de acesta, in calitate de finantator, dar si de presedinte executive, ar veni Tiberiu Petris. Fost comentator sportiv la Radio Tg. Mures, fost presedinte de club la AEK Politehnica Timisoara sau Universitatea Cluj si fost impresar, Petris a reusit sa capaciteze autoritatile locale pentru a oferi tot ce este necesar fotbalului. Bani pentru echipa sunt, sponsori noi, persoane fizice sau firme de traditie au venit , baza materiala este foarte buna.

De gestionarea  lucrurilor s-ar ocupa Daniel Stanciu, fost ziarist, impresar, dar si om cu diverse functii de conducere la echipe de prima liga, FC Vaslui, Politehnica Timisoara sau Steaua. El l-ar avea alaturi pe Edi Iordanescu, in calitate de antrenor principal. Cert este insa un fapt nou, va reaparea denumirea de ASA Tg.Mures, titulatura, palmaresul si culorile revenind la club.

De asemenea, se doreste readucerea langa echipa a tuturor numelor grele din fotbalul muresean, fotbalisti cu sute de prezente in prima liga, a caror experienta este absolut necesara, neglijati in ultima vreme de cei care s-au perindat pe la club.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/laszlo-boloni-revenire-spectaculoasa-la-o-echipa-din-romania_1206189.html#ixzz2WTuXyaKG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.