sâmbătă, 29 iunie 2013

Primarul Dorin Florea vrea informare corectă din partea presei care e controlată de intermediarii care iau publicitatea de la primărie, dau chirii preferențiale, dau diplome dedicate de la porcii din PDL Mureș și publică ziariști în colecții ale orașului! Tupeu maximal!



Primarul Dorin Florea vrea informare corectă din partea presei care e controlată de intermediarii  care iau publicitatea de la primărie, dau chirii preferențiale, dau diplome dedicate de la porcii din PDL Mureș și  publică ziariști în colecții ale orașului! Tupeu maximal!

Vreau să vă rog să vă implicaţi, să-i informaţi corect pe târgumureşeni, să dovediţi că vă meritaţi titlul de a patra putere în stat.
Se pare că Florea nu știe pe ce planetă trăiește dacă susține că presa e a patra putere în stat la Târgu-Mureș și că ea e în stare să informeze corect pe târgumureșeni. Când publicitatea vine pe dedicații Cătană și Dan Suciu, pe firmele lor, precum și pe firma unui făcător de mobilă, când Cătană se laudă că merge cu presa la notar (alo, cartel al porcilor de români?, consiliul concurenței, ai curaj să te iei de gășcarii români?!), când ai dat diplome de cetățean de onoare pentru a controla ziare, când publici ziariști în colecții ale orașului, pe banii publici, când îi obligi pe borfași să copieze gunoaiele de la biroul de presă, mizeriile de la siteul lui Chiorean și alte porcării de pupat dosurile lui Maior și al lui Florea, târgumureșenii pot să fie informați corect?! Câți dintre ăștia mai pot scrie de afacerile dedicate ale porcilor din primărie pe pedeliștii Poruțiu, Maior, Borșan, pe camarila Bența, Kiss Unicum, Senin, Astor, Valpet, cum să verifice presarii ce rahat de izolație termică fac bandiții de partid sau cum repară oamenii lui Borșan și Poruțiu cetate medievală cu 4 milioane de euro? Cum să scrie adevărul ziariștii amenințați cu moartea la birou de borfașii din Primăria Târgu-Mureș și de camarila semi-analfabetă? Cum să publice adevărul ziariștii la care SRI vine cu plicul și scrie cu pseudonime? Cum să scrie corect ziariștii chemați de borfași ca să le arate cum plătesc din banii publici pe magazin FCM dulciuri pentru colindători, abonamente pentru Siletina care nu mai e oficial a lui Maior. Chiar dacă ei nu pot fi șantajați, fiind prea mici, șefii lor cu trecutul în spate, cu arestări preventive, cu cercetări penale, cu afaceri cu buletine, cu angajări de băieți cu ochi albaștri sunt cei șantajați și asta se reflectă în ceea ce are prea voie să scrie/vorbească. Blestemul etnic a născut monștrii de azi și presa nu se poate plânge pentru că a ajuns unde a ajuns dacă s-a băgat în troacă cu toți mafioții orașului și potlogarii de 2 lei cu carnet de partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.