miercuri, 5 iunie 2013

Noua afacere cu bani publici a șmecherașilor cu partid din Primăria Târgu-Mureș: Ștrandul 1 mai? Pentru 2,1 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni! Să ghicim, pe Poruțiu, Bența, Borșan?!



Noua afacere cu bani publici a șmecherașilor cu partid din Primăria Târgu-Mureș: Ștrandul 1 mai? Pentru 2,1 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni! Să ghicim, pe Poruțiu, Bența, Borșan?!
Foarte mulți ani, șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au cerșit parcul municipal. Intenția era clară, ca inși să-și tragă acolo firmele PDL Mureș și camarila nesimțită și întreținută de bandiții din banii publici. Când nu le-a ieșit planul, șmecherașii au încercat să obțină spațiul pe motiv de… Peninsulă, dar fraierii ăia de unguri de la Sziget Management nu au pus botul la afacerea derbedeilor din PDL, cum nu pun botul maghiarii din UDMR la afacerile șmecherilor pe mega-calculator pe profesori, universități, abonații la primăria lui Florea și pe firmele  private ale profesorilor.  Totuși, ăia din primărie s-au apucat să muncească și e cazul ca să se verifice unde sunt autorizațiile abonaților la primăria lui Florea și să se numere firmele de partid cadorisite de porcii din partid și primărie. USL, te fac ăștia și la autorizații și tu rămâi doar cu afacerile pe Mora?
 În atenția dumneavoastră, viitoarea afacere de milioane de euro a derbedeilor, care a transpirat în urma unui anunț de discriminare la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală), pus de fostul șef SRI al poliție locale care lipea autocolante pentru borfașul PDL , pe banii publici, în campania derbedeului,  pe seama tâmpiților din biroul de presă al primăriei. Afacerea viitoare a porcilor PDL Mureș: 30 la sută banii publici, din 7 milioane! Câți nemâncați de PDL ar putea trăi cu un cadou de 2,1 milioane de euro, adică cât 10 instalații de nocturnă teren de antrenamente cadou din banii publici pentru clubul familionului Maior sau jumătate din afacerea Bența-Poruțiu-Borșan de reparații Cetate! Normal că din pomeni de genul acesta doctorașii își trag…elicopter!

http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1926%3Apoliia-local-a-starpit-cuibul-de-igani-de-la-trandul-1-mai&catid=37%3Acomunicate-de-presa&Itemid=313&lang=ro
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.