vineri, 14 iunie 2013

Combaterea discriminării, vezi ce are Mircea Sandu cu udemeriștii care… taie păduri și mănâncă mâncare românească! Și pe care îi... atenționează! Sună și a amenințare?!



Combaterea discriminării, vezi ce are Mircea Sandu cu udemeriștii care… taie păduri și mănâncă mâncare românească! Și pe care îi... atenționează! Sună și a amenințare?!
Consiliul pentru combaterea discriminării care se ocupă de diverși derbedei cu spume la gură în atacurile rasiste are, probabil, niscaiva de lucru după ce marele român Mircea Sandu o scoate ca pe tarlaua proprie: udemeriștii taie pădurile și mănâncă mâncare românească! Motiv și de o amenințare: Cred că ar trebui să fie mai atenţi cu ceea ce fac. E un risc pe care şi-l asumă! Același consiliu pentru combaterea discriminării nu s-a autosesizat la atacul unor derbedei din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș: țigani cu cuibul stârpit de poliția locală și a acoperit acțiunea pupincuriștilor portocalii prin motivul: doar rromii pot sesiza rasismul la adresa rromilor!
Mediafax dixit:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că UDMR încearcă să obţină la FIFA o sancţiune împotriva fotbalului românesc, precizând că miza este în proporţie de sută la sută meciul direct cu Ungaria, din preliminariile CM 2012.
Întrebat dacă UDMR a trimis la FIFA o nouă scrisoare, în care sunt semnalate manifestări cu caracter rasist ale fanilor la meciul amical România - Trinidad Tobago, oficialul FRF a afirmat că nu are cunoştinţă de un astfel de demers, dar în acelaşi timp a menţionat că implicarea politicului în fotbal nu este normală.

"Nu ştiu de un astfel de demers, dar e vorba din punctul meu de vedere de un exces al reprezentanţilor UDMR. Se încearcă obţinerea unei sancţiuni împotriva fotbalului românesc, ceea ce nu cred că este corect. Nu este corect pentru că ei trăiesc pe acest teritoriu, aici au făcut afacerile, aici au tăiat pădurile şi mănâncă mâncare românească. Cred că ar trebui să fie mai atenţi cu ceea ce fac. E un risc pe care şi-l asumă. Dacă fac acest lucru, FIFA va deschide o nouă anchetă, pentru că e a doua oară. Nu ne ajunge că suntem cum suntem la ora actuală, mai intervine şi politicul acum. Este vorba numai de politic. Asta este. Sută la sută miza este meciul direct cu Ungaria. Ştim care e comportamentul unora dintre politicienii UDMR. E un risc pe care şi-l asumă atât personajul în discuţie cât şi inistituţia", a spus Mircea Sandu, pentru MEDIAFAX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.