joi, 20 iunie 2013

Băsescu o ia pe urmele lui Pașcan cu grija pentru natalitatea rromilor! Ce naște la gunoiul de partid rromi nu iubește. Mai precis rromii care se înmulțesc mai mult ca românii!



Băsescu o  ia pe urmele lui Pașcan cu grija pentru natalitatea rromilor! Ce naște la gunoiul de partid rromi nu iubește. Mai precis rromii care se înmulțesc mai mult ca românii!

El a arătat că în actualul ritm de scădere demografică, România va ajunge să aibă numai 15 milioane de locuitori în 2030, adică "o pierdere uriaşă". El a spus că aceasta va aduce şi "o schimbare consistentă a structurii populaţiei pentru că avem minoritatea roma, care este extrem de productivă". "Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate? E adevărat, ea nu este manager, femeia romă (...) Trebuie să mergem şi în zona cealaltă. Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie", a afirmat Băsescu. http://www.gandul.info/stiri/mamicutele-flash-mob-la-usa-lui-basescu-dupa-declaratiile-privind-misiunea-femeii-10990553
Ce să vezi, ideile crețe ale individului căruia înmulțirea rromilor îi pute sunt preconizate de unul, E.M.Pașcan, insul inventat de Florea în primăria lui Florea, el și nașa lui, desigur - ca să nu mai căutăm tată, frați și alte rude mecanici/mecanice - și montat prefect câteva luni. Marele alb declara atunci cu seninătate pe care o regăsim la Băsescu, semn că prostiile astea sunt vehiculate în interiorul partidului.

Prefectul de Mureş, Marius Paşcan, a vorbit, joi, la o ceremonie la Palatul Culturii, despre o Românie "gregară, volubilă în exces", declarându-se deranjat că terenurile din judeţ sunt cumpărate de firme româno-arabe şi avertizând, totodată, că şi românii şi maghiarii vor fi "dominaţi de etnia romă".http://www.cotidianul.ro/prefectul-de-mures-in-urmatorii-50-de-ani-vom-fi-dominati-de-romi-165727/
Individul a supralicitat cu glumițe cu tenul lui Dobre, cel care a bătut unealta lui Florea la șefia CJM de i-au mers fulgii rasiali.

Probabil domnul președinte are o problemă, o obsesie legată de întunecime, o fi având vreun complex și mi-am pus această problemă încă din campania electorală când am văzut că, în mod bizar, din smead și-a cosmetizat și (i)luminat artificial culoarea tenului prin afișele electorale. Acum, constat că identifică negura prin Palate (Administrativ și Cultural) și e dispus să cheltuiască miliarde de lei în perioadă de criză, din bani publici, doar, doar ca tuciuriul arhitectural să devină cumva mai luminos, mai lăptos, mai Michael Jackson.” a opinat senatorul PDL Mureș, Marius Pașcan, în cadrul unei conferințe de presă.
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tara-arde-si-presedintele-minodor-investeste-miliardele-judetului-in-iluminat-festiv.html
Dacă nu v-ați prins aia e glumă cu tentă etnică de la marele alb Pașcan. Sesizează cineva Consiliul pentru combaterea discriminării? De atenționat consiliul că în preajma lui Florea sunt indivizi cu puțin rasism la ei. Seria a deschis-o chiar unealta lui Florea cu nașă adusă în primărie, adică șmecherul Pașcan baci:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.