vineri, 14 iunie 2013

În orașul în care toți găinarii de partid fură, am ajuns să facem premieri din bani publici! Poate fiscul verifică cum sunt impozitați banii făcuți cadou de inșii care ar trebui să adune banul public!



În orașul în care toți găinarii de partid fură, am ajuns să facem premieri din bani publici! Poate fiscul verifică cum sunt impozitați banii făcuți cadou de inșii care ar trebui să adune banul public!
Ca la proști, unii dau premii din banii publici, pe ceea ce consideră ei performanță. Din taxele și impozitele lor și ale fraierilor din propriile familii, practic din munca tuturor târgumureșenilor, cadou de peste 40.000 de euro la solicitarea lui… Claudiu Maior, care măcar nu a cerut pentru Siletina sau pomană pentru FCM-ul cu loc pentru borfașul PDL în campania electorală. Dovadă că toți consilierii sunt o apă și pământ și dincolo de certurile pentru afacerile dedicate, de obicei ale nesimțiților din PDL Mureș, ce îi unește e disperarea de a face praf banii publici pe anumite categorii sociale sau profesionale. Neo-comunism sau ce? Să ghicim, consilierii vor vota tot la fel dacă vreun derbedeu ar vrea să ducă pensionarii la Viena pe firma Siletina și pe banii proștilor de târgumureșeni?
P.S. Pe când un proiect în regim de urgență pentru evitarea afacerilor dedicate din banii publici, pentru evitarea ca javrele de consilierii să-și voteze reciproc afacerile și ca bandiții cu rude și firme să nu beneficieze de deciziile luate de ratați special pentru ei?
 Maior s-a mai afișat ca pe moșia mă-sii cu BC Mureș atunci când bandiții au amânat ședința de joi de consiliu, motiv pentru ca Maior și camarila persoanei fizice ținută de Florea în primărie după modelul Doda să se distreze la Casa de oaspeți a găinarilor primăriei. Orice din bani publici, de la hoțomanii de partid din Târgu-Mureș, indiferent cine e și ce idiot semi-analfabet, nu-i așa?!
Zi de zi dixit:
Consilierii locali târgumureşeni au aprobat acordarea sumei de 200.000 lei echipei BC Mureş, drept premiu pentru obţinerea titlului de vicecampioană naţională. Proiecul a fost propus de consilierul local PDL, Claudiu Maior în timpl şedinţei de Consiliu Local, înainte de a se trece la proiectele aflate pe ordinea de zi în regim de urgenţă. „Se acordă echipei Baschet  Club Mureş  suma de 200.000 lei cu titlul de premiu pentru titlul de vicecampioană naţională, din rezerva bugetară”, se preciza în proiect.

„Propun acordarea unei sume de 200.000 lei echipei BC Mureş pentru rezultatele obţinute. Propun şi eu un material în regim de urgenţă”, a declarat Claudiu Maior, care la momentul declaraţiei a recunoscut că nu avea niciun material, însă în timoul pauzei ce a urmat a fost redactat şi introdus pe ordinea de zi a şedinţei în urma votului consilierilor locali.  Proiectul a fost votat de toţi consilierii locali prezenţi. „Decât să dazu banii la FCM mai bine îi dau la baschet”, s-a adresat colegilor la finalul şedinţei, Ionela Ciotlăuş, viceprimarul muncipiului Târgu-Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.