miercuri, 19 iunie 2013

Femeile sunt un câștig în politică. Desigur, nu la PDL, acolo unde doar câteva aveau voie să scoată capul din organizația de femei!



Femeile sunt un câștig în politică. Desigur, nu la PDL, acolo unde doar câteva aveau voie să scoată capul din organizația de femei!
L-a mâncat pe Băsescu să-și dea cu părerea despre femei și politică. Omul a scos-o: femeile umanizează politica, fiind un câștig pentru domeniu, el adăugând că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Președinția României. Probabil că Băsescu a spus o glumă și a râs tot el. Doar a venit din PDL, pentru care a tras sforile și acel partid, ca orice partid românesc, avea un comportament discriminatoriu față de femei. Am mai scris asta de zeci de ori: câtă vreme femeile au organizația de femei, tinerii au organizația de tineret și bărbații nu au organizație de bărbați e vorba de discriminare și e bou/vacă cine intră în partid ca să stea în… rezervație. Situația e identică în toate partidele românești și probabil și în cele maghiare, bărbații sunt direct pe liste, în timp ce femeile trebuie să dovedească javrelor de bărbați că merită să fie băgate în seamă și atunci când vreo femeie ajunge pe lista de bărbați se spune, pe bună dreptate, că respectiva s-a lipit de vreun bărbat, e amanta ăluia sau pur și simplu e o netoată care face orice pentru a ajunge și ea aleasă. Se apropie vremea unei candidaturi a unei femei? O spune acela cu fiica băgată de jenă de porcii PDL, care au preferat votul pe EBA, decât pe profesionist, ca la Târgu-Mureș, acolo unde lăturile din PDL Mureș au votat-o pe prințișoară, iar profesionistul Simion Costea, consilier la Bruxelles, dar nu atât de tare ca… sângele lui Băsescu, a picat de fraier cu candidatura lui.
P.S. Dacă Băsescu s-a gândit la Udrea, fostă Cocoș, treaba lui, dar un bărbat crescut în spiritul politic - femeia în rezervație - nu va vota niciodată pentru protejata altuia și niciodată pentru o femeie președinte. Din păcate, pentru că politica ar putea fi altfel cu reprezentantele sexului frumos în funcțiile importante din stat și nu pe post de întreținute de mâna a 7-a și de posibile amante ale unor gunoaie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.