luni, 10 iunie 2013

Alo, angajații Primăriei Târgu-Mureș! V-a făcut Maior la atribuții și a dirijat ca pe stadion la Zilele târgumureșene?



Alo, angajații Primăriei Târgu-Mureș! V-a făcut Maior la atribuții și a dirijat ca pe stadion la Zilele târgumureșene?
Până când bandiți lui Florea îl vor face pe Maior portar, șef de post, tractorist sau ce mai vor porcii PDL Mureș, reținem că Primăria Târgu-Mureș a externalizat servicii pe un ins angajat cu PF în primărie! Fostul viceprimar ilegal Maior a dirijat ca pe stadion Zilele târgumureșene! USL, poate vă simțiți și verificați cum e posibil ca insul adus de milă în primărie, fără concurs și doar din calculele porcilor PDL Mureș să administreze afaceri de miliarde de Zilele târgumureșene. Știm, românul e prost că votează hoții de români din considerentul de a nu veni hoții de maghiari care să îi fure din bugetul local, dar nici chiar așa!
Acum înțelegeți, târgumureșeni, de ce porcii din PDL Mureș i-au cumpărat familionului Maior instalație de nocturnă de 200.000 de euro? Pentru că somnul rațiunii naște monștri și afaceri dedicate de mega-hoții din PDL! Rețineți exprimarea: Maior a coordonat și această ediție, ceea ce înseamnă că pupincuriștii lui Florea l-au lăsat pe șmecher la butoane și în anii trecuți! Curtea de conturi, un mic control la porcii PDL Mureș aduși în instituțiile publice?!
Foarte repede, acest spaţiu reabilitat, Parcul Municipal, a devenit un loc foarte îndrăgit de tîrgumureşeni pentru promenada şi concerte" a declarat Claudiu Maior, cel care a coordonat şi această ediţie a Zilelor Tîrgumureşene.
Citat de pe siteul consilerului consiliatului, adică direct de la propaganda pentru bandiții PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.