marți, 4 iunie 2013

Zile târgumureșene prelungite pentru a se mai deconta pe formații și pe interpreți promovați de televiziunea de propagandă a șmecherilor PDL Mureș

Zile târgumureșene prelungite pentru a se mai deconta pe formații și pe interpreți promovați de televiziunea de propagandă a șmecherilor PDL Mureș
Căutați eminența cenușie care pune mâna pe publicitate după modelul Zereș, ca intermediarul cunoscut al leprelor portocalii, și se duce cu proștii din presă la notar, pentru a nu merge ăia să câștige banii corect și a nu se mai primi comisionul respectiv (Consiliul concurenței, îți pute de cartel al javrelor de români?!). Căutați și trupe și interpreți și verificați ce decontează jigodiile din primărie de zile, fie ele și prelungite. După ce au făcut praf banii publici pe parcul de care nu am auzit să aibă autorizații să intre și să repare, dar USL doarme sau joacă pe melodia porcilor PDL Mureș, așa că nu mai contează, iar românii votează etnic, ca să nu fure maghiarul ce poate fura românul, caz închis, deci, furați, mă, în continuare!
P.S Poate leprele PDL că spun câți bani au adunat la buget cu ocazia zilelor și nu vă numără micii și berile. Pentru că, leprelor, alea le-au plătit din banii lor târgumureșenii, nu sunt de decontat pe afacerile lui Maior, Bența, Poruțiu, Roman și alții de același nivel.
Primaria Municipiului Tirgu Mures va invita in Parcul Municipal unde timp de trei zile vor concerta :



Vineri - 7 iunie 2013 - Parcul Municipal

-ora 17,00-  Recital Ionut Fulea, acompaniat de orchestra ,,Codru de Romania,,urmat de un program folcloric sustinut de ansamblurile si solistii Societatii Culturale ,,Miorita,,.
Sambata - 8 iunie 2013
Parcul Municipal

- ora 17,00 - ,,Tinere Talente,, - program sustinut de gimnazii si licee din Municipiu.

- ora 20 - recital Pap Peti jr (Ungaria)       

- Concert Akcent       

 - DJ Nick Kamarera si MC Ony
Duminica - 9 iunie 2013
Parcul Municipal - ora 17 - ,,Tinere Talente,, - program sustinut de gimnazii si licee din Municipiu.

- ora 20

 - Concert Koszika & The Hotshots       

 - Concert Alex Velea       

- Concert Smiley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.