duminică, 16 iunie 2013

Cameleonii PDL Mureș vor să schimbe culorile FCM Târgu-Mureș! După ce șmecherii au obținut licență susținând că ei continuă activitatea secția de fotbal a lui AS Sânncolau Mare vor să ia ASA! Pentru că portocaliu-albastru s-a făcut de cacao!



Cameleonii PDL Mureș vor să schimbe culorile FCM Târgu-Mureș! După ce șmecherii au obținut licență susținând că ei continuă activitatea secția de fotbal a lui AS Sânncolau Mare vor să  ia ASA! Pentru că portocaliu-albastru s-a făcut de cacao!

Derbedeii din PDL Mureș sunt puși pe șparlit ASA. Măcar amintirea, istoria, palmaresul și motivul de a construi stadioane, de a repara pe firmele pungașilor PDL și pentru a scăpa Maior de acuzația de profitor de sport a lui Florea. Deja pungașii au început asta, pe motiv de Zilele târgumureșene. Dacă a ținut figura reparații pe firme PDL și pe abonații primăriei PDL, șmecherașii supralicitează: ASA și Boloni!
Pentru cei care nu știu, în campania lui Florea porcii PDL Mureș erau disperați, iar băieții cu ochi albaștri care ascultă redacțiile ziarelor și primăria știu cum se raporta și unde și de unde venea frica de a nu pune mâna pe o echipă UDMR, să nu mai poată fura derbedeii din PDL. Bandiții au ratat afacerile cu cumpărare de loc de la Minerul și Forex, apoi au făcut afacerea cu primarul PDL de Sânnicolau Mare, cum a recunoscut în conferință de presă Maior. Beneficiar  și el a afacerilor de partid ale porcilor portocalii, pentru că la conferință găinarii au specificat jumătate din bani sunt publici, Maior s-a trezit cu loc de divizie, Florea cu echipă de propagandă electorală, partidul cu tricouri portocalii-albastre, ca să știe toată lumea interesele porcilor de partid, pe stadion a apărut reclamă la firmele care primeau afaceri pe primăria lui Florea (apropo, ăia sponsorizează pentru că primesc afaceri pe bani publici, ca o obliație sau de ce ?), practic toți șmecherii de români au fost premiați de porcii PDL Mureș. Nimeni nu știe unde sunt banii luați de la târgumureșeni pentru echipa javrele portocalii, nimeni nu știe unde sunt banii din transferuri, nimeni nu știe ce a făcut Maior cu milioanele de euro din drepturi TV, dar se știe dedicația de 200.000 de euro a porcilor PDL Mureș pentru familionul lui Maior, cu destinația instalație de nocturnă teren de antrenamente. Și cum se mai știe că bandiții lui Florea tremurau că Boloni și Borbely vor veni cu echipă în campania electorală din iunie 2008 și că vor câștiga maghiarii, verificabil și prin băieții cu ochi albaștri care ne/îi ascultă.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/revine-asa-tg-mures-fcm-preia-palmaresul-si-culorile-boloni-presedinte-de-onoare-edi-iordanescu-antrenor-401246.html
Autorităţile locale din Tg. Mureş pregătesc schimbări de proporţii la reprezentanta oraşului în Liga B.


Conform Sport Total FM, FCM Tîrgu Mureş va prelua palmaresul şi culorile vechii ASA, echipă desfiinţată în 2007. Alături de echipă vor veni Daniel Stanciu, care şi-a reziliat contractul cu Steaua, dar şi Edi Iordănescu, liber de contract după despărţirea de Fortuna Brazi.

Surpriza vine la nivelul conducerii, unde Ladislau Boloni ar putea fi numit preşedinte de onoare al echipei.

ASA s-a desfiinţat în 2007 sub numele de Maris Tg. Mureş. Atunci evolua în Liga a 3-a, reuşind să se salveze în ultima clipă de la retrogradare. FCM s-a înfiinţat în 2004 sub numele de Trans-Sil şi a promovat în prima ligă în 2010. A rezistat însă numai doi ani, ratînd în acest sezon promovarea.

Noua echipă se va numi FCM ASA Tîrgu Mureş şi va evolua în culorile roşu şi albastru, purtate în trecut de fosta echipă a armatei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.