joi, 20 iunie 2013

Doamne, ferește, de dragostea lui Becali! Dar și de… divorțul său de presă. Noi de cine mai râdem?!



Doamne, ferește, de dragostea lui Becali! Dar și de… divorțul său de presă. Noi de cine mai râdem?!
Aromânul de după gratii vrea să divorțeze de presă! Adică de cea care l-a făcut cineva! Becali este creația presei, cum tot așa de adevărat este și că presa a fost modelată după chipul și năravurile lui Becali, cele două laturi fiind ca inșii într-o căsnicie, jumătăți mai proaste sau mai deștepte, mai harnice sau mai leneșe în funcție de interese și chef.
 După ce a profitat cât a putut de presă, Becali vrea…divorț! Am iubit și am trăit cu presa. Dragostea asta mi-a făcut mult bine, dar și foarte mult rău. Presa trebuie să înțeleagă că suntem într-o perioadă de divorț.
Desigur, pentru individ, divorțul ține până iese de la mititica și se aruncă în studiouri sau până intră cu număr ascuns în emisiuni televizate! Ca să categorisim cumva relația lui Becali cu presa am conchide: relație sado-masochistă! Pe rând, cele două părți au jucat rolul sadicului și cel al masochistului. Lui Becali i-a plăcut când i-a tras-o presei jignind realizatori de emisiuni, amenințând oameni de presă, intervenind pentru scoaterea lor din emisiuni, vânzându-le gogoși cu mega-fotbaliștii săi pe care îi vor galactici, extratereștrii, inter-planetarii. La rândul său, presa i-a tras-o în stil mare fostului oier, filmându-l cu mita pentru Gloria Bistrița, anunțând lăudăroșenia cu mita pentru U.Cluj, dând imagini cu tâlhăriile aplicate hoților de mașini, dând pe post declarațiile acestuia, cum că o va șterge din țară dacă e condamnat! Dacă judecăm corect, Becali își datorează condamnările exact presei și ar fi frumos să se răzbune pe presă ne mai apărând la televiziuni vreo 3 vieți și jumătate! Dacă nu era presa individul nu era condamnat, nu existau probe la dosar, nu existau premise pentru noi potlogării. Insul s-a dat, de gol, ca orice om de…fotbal, s-a faultat singur, s-a cerut singur afară (pardon, înăuntru, la pușcărie). Măcar pentru astea Becali ar trebui să divorțeze nu temporar de presă, ci pe viață și să fie, dracului, atent la ce îi iese pe bot. Nu de alta, dar mai are încă probleme cu justiția și nu se știe ce condamnări mai pupă dacă se mai laudă la TV, amenință judecători sau chiar statul român!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.