joi, 20 iunie 2013

Prostovanii din Poliția locală Târgu-Mureș nu știu ce e aia spațiu verde. Noroc că se pricep să pună autocolante în campania electorală a derbedeului PDL Mureș!



Prostovanii din Poliția locală Târgu-Mureș nu știu ce e aia spațiu verde. Noroc că se pricep să pună autocolante în campania electorală a derbedeului PDL Mureș!
Bandiți din Primăria Târgu-Mureș vor reparații stradă, înființat parcări, să facă parc pentru copii pe firmele viermilor și întreținuților fomiști din PDL Mureș și camarila jegoasă a borfașilor. Nimic nou sub soare. Pe strada George Coșbuc, acolo unde poliția locală a fost trimisă ieri la… produs, înainte să vină hoțomanii PDL cu firmele de construcții! Ce au făcut inșii ăștia cărora nu le iese nimic bun în afară de lipit autocolante pentru campania porcului portocaliu, din banii publici și cu polițiști având statut de funcționari publici?! Ei bine, ăștia inventează… parcare pe spațiu verde! Care spațiu verde e undeva la vreo 15 cm sub roțile mașinii! Proștii ăștia nu văd cum se parchează exact la câțiva metri distanță, acolo unde roțile pungașilor care parchează pe spațiul verde au săpat făgașe adânci și inventează amendă pentru parcarea acolo unde nu e.
Comparativ, pentru proștii de lipitori de autocolante din bani publici în campania borfașului PDL, iată cum arată o parcare pe spațiul verde, tot pe strada George Coșbuc! Pramatiilor, acolo ați uitat să dați amendă?!
În urmă cu vreo 2 ani chemam poliția pentru un act de vandalism.  Șeful de asociație Ioan Cucuiet tăia copaci și gard viu fără autorizație, pentru că îl rugase un prostovan pe nume Claudiu. Să fii fost vorba de Maior șmecherașul care i-a poruncit ăstuia și poate așa se explică relația de servilism jegoss care îl punea pe Cucuiet să încerce să plaseze 10 abonamente la FCM, pentru a fi decontate de bandiții PDL? E, bine poliția locală l-a acoperit pe făptaș, spunând că e un plan secret, care va fi desecretizat zilele următoare, în privința spațiului verde! Golanii ăștia chiar credeau ce spuneau și bineînțeles să totul a fost o prostie. Am cerut primăriei punctul de vedere și ăia au răspuns că nu s-a eliberat vreo autorizație, nici măcar la vreun prostovan de șef de asociație de proprietari. Asta ca idee despre ce înțeleg prostovanii din poliția locală că e… spațiu verde! Să mai spunem că nu l-au verificat pe Cucuiet pentru grădina de 40 mp de lângă bloc? Ce autorizații, ce impozitele, alea le plătesc proștii și maghiarii, gășcarii lui Maior și ai lui Florea au liber la găinării din partea rataților în uniformă conduși de fostul SRI-ist Bretfelean. Va să zică, când un prost taie gard viu și copaci nu e spațiu verde, când unul parchează cu 10 cm din mașină pe spațiul verde e spațiu verde! Pe bune, analfabeților?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.