miercuri, 5 iunie 2013

Bandiții din primăria lui Florea sunt trimiși să facă campanie pe banii noștri pentru afacerile pe care le votează doar gașca PDL Mureș! Nesimțiți, din nou, pe autocolante, scrisori deschise în plic închis, condamnări publice în presa cu care Cătană se laudă că merge la notar?! Să vă fie rușine, leprelor!

Bandiții din primăria lui Florea sunt trimiși să facă campanie pe banii noștri pentru afacerile pe care le votează  doar gașca PDL Mureș! Nesimțiți, din nou, pe autocolante, scrisori deschise în plic închis, condamnări publice în presa cu care Cătană se laudă că merge la notar?! Să vă fie rușine, leprelor!

Din organul de propagandă de pe care copiază bandiții lui Florea pe banii publici, adică de pe tîrgumureșeanul.ro, cu copiere pe tîrgumureș.ro aflăm că lui Florea îi fată minea o campanie de informare despre bloacrea intereselor afaceriștilor PDL Mureș. Cum pentru afacerea cu mega-calculatorul au votat doar subordonații lui Florea vă dați seama ce interese ale orașului promovează gașca de partid. Așteptăm ca bandiții lui Florea să trimită din nou poliția locală să lipească autocolante, probabil de la magazin FCM, cu atacul vandalilor imaginari din USL (3000 de exemplare, probabil tot 1900 de euro din bani proștilor care votează hoții etnic), ca porcii lui Florea să ne bage în cutiile poștale scrisorile deschise în plic închis- căutați licitațiile trepădușilor pe bani publici din campania electorală a derbedeului de partid și așa mai departe. Desigur, Florea va mai putea spune că Bretfelean fost sau actual SRI știe ce atacuri imaginare vor mai inventa nesimțiții de USL-iști și UDMR-iști care vor să nu îi facă afaceri pentru javrele PDL și afaceriștii lor din universități și firme private. Alo, șmecherașul de Florea se lăuda și că îi pârăște pe UDMR-iști lui Viktor Orban! Tot pe banii proștilor de târgumureșeni, porcilor?!
P.S. Așteptăm materialele porcilor PDL Mureș, pentru a le trimite presei centrale, DNA-ului, Curții de conturi, Consiliului Concurenței și SRI Mureș, în funcție de ce instituții bagă în rahat pramatiile cu idei PDL Mureș din primărie ! Alo, bandiți, voi sunteți cu sondaje dedicate pe javrele PDL, cu publicitatea strecurată pe camarila PDL, cu autocolante, scrisori deschise și altele care put a ban public folosit în campania voastră electorală, cu folosirea anfajaților cu statut de funcționar public în campania hoțului portocaliu, sunteți siguri că mai vreți niște găinării și furtișaguri la activ? Consecința votului etnic, ca să nu fure maghiarul ce fură românul!

Primarul municipiului Târgu Mureş, dr. Dorin Florea a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că are în vedere declanşarea unei ample campanii de informare publică prin intermediul căreia doreşte să informeze locuitorii oraşului în legătură cu blocarea sistematică, de către unii consilieri locali, a proiectelor de dezvoltare ale oraşului.  Florea a precizat că dacă doresc bătălie, cei din Consiliul Local Târgu Mureş vor avea parte de bătălie, numai că această luptă o vor da cu cetăţenii, după ce aceştia din urmă vor fi informaţi despre piedicile pe care unii consilieri locali le pun în dezvoltarea oraşului, prin blocarea unor proiecte de viitor. Primarul a  spus că va face eforturi ca începând de la copil, la adult, locuitorii din Târgu Mureş să cunoască blocajele instrumentate de Consiliul Local, „o monstruoasă asociere de răutate şi incultură, care nu a existat niciodată”, după care va cere populaţiei să se pronunţe în legătură cu situaţia dată.  Florea a arătat că orice viziune de dezvoltare a Târgu Mureşului se blochează în Consiliul Local, cu precizarea că are exemple de „lucruri amânate, distruse şi contorsionate de 10-12 ani încoace”.  Menţionăm că primarul a făcut această declaraţie pe fondul blocării, de către consilierii UDMR, PSD şi PNL, a proiectului Târgu Mureş – Oraş Digital, care face parte din Strategia Digital Mureş.


Tot în ultima zi oficială de campanie electorală bandiții din primărie pun pe site un Comunicat de presă. Desigur, bandiții mint cu nerușinare și invocă atacul vandalilor care trebuie să distrugă orașul. Borfașii banului public și de partid publică doar în românește textul, ca românii să înțeleagă că maghiarii sunt vandalii care vor să îi ia lui Florea jucăria. Țigănia asta e caracteristică bandiților, pentru că e genul scrisoare deschisă și blingvă, pe bani publici, în care ungurul e înjurat, pentru campania electorală a lui Florea! Ce urmează? Bandiții trimit  pseudo-polițiștii comunitari să lipească autocolante la blocuri, porcii ăștia subordonați lui Florea sunt prinși, poliția reală le reține bandiților peste 1.000 de autocolante! Cine să verifice dacă aceste autocolante nu sunt exact cele pe care bandiții din primărie le vroiau cumpărate, cu 1.900 de euro, 3000 de bucăți A4, de la firmă dedicată, din Sângeorgiu de Mureș? Minciuna bandiților iese la iveală în momentul în care Florea îl susține pe Bretflean, șeful tâmpiților de la poliția comunitaăr, spunând că ăsta e fost sereist, știe ce vorbește! Numai că fostul sereist nu e actual sereist, e un funcționar public din gașca lui Florea, Maior și Pașcan, așa că nu ține, iar SRI MUREȘ, prin tăcerea sa, dovedește că  acoperă banditismul pedelist! Orice serviciu normal de informații iese în față și spune ce știe atunci când orice nebun clamează că el știe mai bine ca actualii sereiști ce se întâmplă și că bandiții din primărie sunt mai tari la informații!
Desigur, Bretfelean s-a ales cu dosar penal pentru abuz în funcție, dar minciuna porcilor a ținut și unii dintre fraierii de tîrgumureșeni mituiți mereu electoral sau prostiți de bandiții de români din PDL, or fi votat ca să nu vină maghiarii ăia de vandali ca să fure ce poate fura pedelistul azi!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.
“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.