miercuri, 12 iunie 2013

Bandiții lui Florea îl pupă în dos pentru imagine pe bani publici pe Maior. Din nou! Vor bandiții să-și pună iar viceprimar ilegal sau o fac din pupincurism gratuit?



Bandiții lui Florea îl pupă în dos pentru imagine pe bani publici pe Maior. Din nou! Vor bandiții să-și pună iar viceprimar ilegal sau o fac din pupincurism gratuit?
În orașul în care bandiții strigă hoții și Florea amenință că se va plânge lui Viktor Orban și că va face campanie împotriva consilierilor USL și UDMR care nu vor să-i facă jocurile pentru mega-afacerea supercalculator pe profesorași de la Petru Maior, Dimitrie Cantemir și abonați ai găinarilor portocalii, golani lui Florea dau o altă pupătură lui Maior. După ce consilierul consiliatului a publicat gunoiul. Să nu uităm că, acum un an, porcii PDL Mureș, ratații din SRI și funcționarii publici făceau campanie pe bani publici pentru banditul PDL și  inventau vandalii imaginari de care nici măcar SRI Mureș nu suflă un cuvânt, din jenă pentru leprele de români care se cred în martie 1990.  Aici sunt banii dumneavoastră și interesele porcilor din PDL Mureș, poate se simte Curtea de conturi să verifice și banii dați de porcii din PDL Mureș la gunoaiele care le fac reclamă. Cât despre fraierii care se întâlnesc cu Maior ce să mai spunem decât că habar nu au pe ce planetă trăiesc și că individul acesta e un nimeni pe persoană fizică și care nu are pic de calificare, concurs în primărie, atribuții pentru a se prezenta în fața cetățenilor, el fiind un banal șoptitor la urechea lui Florea. Îl denunță pe acesta careva pentru uzurparea funcțiilor angajaților cu concurs din primărie sau e mafia prea mare?! Haideți că nu votăm toți ca proștii pentru haimanalele PDL!
P.S Să ghicim, Maior a venit să verifice dacă proștii acceptă firmele abonate la gunoiul PDL Mureș: Citadin, Valpet, Astor, Senin, Cătană și firmele lui, Kiss Unicum, Tracia Trade?!

Claudiu Maior - din nou, alături de tîrgumureşeni!
Miercuri, 12 Iunie 2013 10:31 | Imprimare | Email



Marime text:





În cursul după amiezii de marţi 11 iunie 2013, consilierul Claudiu Maior a participat la o întâlnire cu cetăţenii de pe străzile George Coşbuc şi Aleea Constructorilor, unde, la sfârşitul acestei săptămâni, vor fi executate lucrări cuprinse în Programul Integrat de Dezvoltare 2, finanţate din fonduri europene.

Cei prezenţi la întâlnire şi-au manifestat dorinţa ca pe parcursul executării acestor lucrări să fie realizate parcări ecologice şi acoperite, parc de joacă pentru copii. Lucrările vizate constau în asfaltare drumuri carosabile, parcări şi trotuare, în suprafaţă totală de aproximativ 6.000 mp, precum şi înlocuirea reţelei de apă potabilă, durata acestora fiind estimată la 6 luni.

Ca şi la întâlnirile precedente, cetăţenii, prezenţi într-un număr mare, şi-au manifestat dorinţa de a li se acorda material dendro-floricol (gard viu, puieţi, plante de sezon etc.) pentru a-şi înfrumuseţa spaţiile verzi din zonă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.