marți, 11 iunie 2013

Patronul Jiului, acuzat de practici mafiote!



Patronul Jiului,  acuzat de practici mafiote!
Patroni din fotbalul românesc sunt acuzați de practici mafiote. Dacă Becali a scăpat ieftin după judecata sa după minte de aromân, cu cetățeni răpiți și băgați în portbagaj, patronul Jiului e acuzat să a comandat și el acte de violență și răpiri! Exact în ziua în care Becali s-a… transferat pentru un… cantonament prelungi la Jilava!

Alin Simota este acuzat de procurorii DIICOT Alba Iulia că a comandat acte de violenţă, răpiri şi şantaje. Totul, cu scopul de afla adresele unde se află datornici de la care acesta avea de recuperat sume de bani sau pentru ca aceştia să-şi retragă memoriile şi plângerile către diverse instituţii ale statului. Ştiri pe aceeaşi temă UPDATE Poliţist cercetat în dosarul cămătarilor din Deva. Cinci persoa... UPDATE Procurorul Ioan Mureşan, şeful DIICOT Alba Iulia, a declarat că dosarul este o continuare a cercetărilor în care este arestat preventiv Constantin Litera. Acesta a fost garda de corp a afaceristului Alin Simota. ”S-au desfăşurat şapte percheziţii în Hunedoara, în continuarea cauzei care este cercetat Litera. Faptele sunt aceleaşi, constituire de grup infracţional organizat, cămătărie, înşelăciune, şantaj, lipsire de libertate, vătămări corporale grave. Rolurile în grupare erau stabilite precis, toate erau în acelaşi scop, respectiv în a obţine sumele de bani împrumutate şi cu dobânzile percepute, plus şi în alte scopuri. Se exercitau violenţe, persoanele erau răpite, erau duse pentru a se face presiuni asupra lor în diferite locaţii. Gruparea a acţionat în perioada 2007 până la începutul anului 2011”, a afirmat procurorul Ioan Mureşan. Specificul grupării era că dobânzile şi amenzile aplicate persoanelor împrumutate nu erau stabilite concret.
http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/patronul-echipei-jiul-petrosani-retinut-diicot-alba-iulia-santaj-camatarie-1_51b6dddcc7b855ff567d826e/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.