luni, 17 iunie 2013

Festival pentru copii cu afaceriști cu statul și cu cabinete parlamentare, primării și Inspectorat Școlar Județean! Afacere USL la Daneș?!Festival pentru copii cu afaceriști cu statul și cu cabinete parlamentare, primării și Inspectorat Școlar Județean! Afacere USL la Daneș?!

Festivalul județean al copiilor de la Daneș ridică semne de întrebare pe care unii se fac că nu le văd. Cum este posibil ca un festival să îl aibă pe Akos Mora, penelist de frunte, pe afiș, atât  cu calitatea de la biroul parlamentar, pe banii publici, cât și în calitate de sponsor, adică din banii lui? Ce caută ca sponsor o altă firmă care trăiește din banii publici, Romelectro, despre care se scria că e anchetată de DNA?! Ce drac de festival județean cu concept pe liberalul Marius Ichim, cel săpat de porcii lui Florea pentru a-l pune ilegal pe Maior viceprimar, organizează ăștia cu invitații distribuite în școli și cu afișe pe coridoare și cu afișe …planetare, cu copii negri sau asiatici care se țin de mână pentru promovarea festivalului de la Daneș?  Ce bani publici sunt în afacerea asta cu miros de USL?!


Mora, pe banii publici  și pe banii lui?!
http://www.agriculturae.ro/index.php/agricultura-ecologica/produse-ecologice/1400-hameiul-puternic-amarui-produs-de-moragroind-srl-judetul-mures.html
Fondatorul SC Moragroind SRL Targu-Mures si presedintele Asociatiei Hameiculturilor din România, Mora Acatiu, a dezvaluind ca firma pe care o reprezinta a reluat colaborarea cu producatorul de bere Heineken. SC Moragroind SRL, este o afacere de familie, avand activitati pe trei domenii distincte: constructii industriale si civile, tamparie aluminiu si PVC, cultivarea si prelucrarea industriala a hameiului. SC Moragroind SRL este o societatea dinamica, puternic motivata de realizarile sale si de multumirea clientilor sai, cu care are o colaborare de parteneriat.
Contact companiei: Sc Moragroind Srl

    Persoana de contact: Mora Akos
    Adresa: Delavrancea 23
    Localitate: Targu Mures
    Judet: Mures
    Telefon: 0265-266067
    Telefon mobil: 0732-100200
    Fax: 0265-265890


Avocatul Cosmin Predoiu, fratele ministrului Justitiei, figureaza ca reprezentant legal al afacerii de la Galati in care Enel s-a implicat in constructia termocentralei de un miliard de euro alaturi de firma Romelectro, firma anchetata in dosarul DNA privind contractele cu Complexul Energetic Rovinari.

Romelectro, contracte prin negociere directa

Institutul pentru Studii si Proiectari Energetice (ISPE), parte componenta a grupului Romelectro, a primit contracte in valoare de peste 3,5 milioane de lei, toate prin negociere directa. Motivul invocat: numai un anumit ofertant poate face aceste servicii. Contractele prevad servicii de consultanta, de fezabilitate si de proiectare a lucrarilor de la complexul Rovinari. De asemenea, grupul Romelectro a incheiat, in luna iunie, un contract prin negociere directa privind lucrari suplimentare pentru constructia depozitului de zgura si cenusa de la punctul de lucru Garla, in valoare de 15,161 milioane de lei. Romelectro a obtinut, in 2005, tot prin incredintare directa, efectuarea construirii unui depozit de zgura la complexul Rovinari, lucrare care nu a fost terminata nici astazi.

Societatea, condusa de Viorel Gafita, este implicata, potrivit presei, in multe scandaluri legate de “traficul”cu energie electrica. Presa a scris despre relatia privilegiata dintre Viorel Gafita, si Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, cei doi cunoscandu-se bine de pe vremea regimului comunist.

Mora, afaceri mureșene cu statul de peste 15 milioane lei?!
În perioada 2007 – 2012, SC  MORAGRAIND SRL a încheiat peste 20 de contracte  de execuție lucrări de renovare sau construcție la spitale, școli, grădinițe și primării din Târgu Mureș și din alte localități ale județului (Sighișoara, Târnăveni, Vărgata, Breaza, Suplac, Solovastru, Magherani, Hodac, Pogăceaua, Livezeni, Crăiești, Iernut). Valoare totală: peste 15.000.000 RON. http://verificaintegritatea.romaniacurata.ro/?p=2493

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu