vineri, 7 iunie 2013

Florea zice că a dat Guvernul în judecată. Ce ar fi dacă unii ar da în judecată primăria pentru afacerile cu subordonații PDL, multe dedicate ?



Florea zice că a dat Guvernul în judecată. Ce ar fi dacă unii ar da în judecată primăria pentru afacerile cu subordonații PDL, multe dedicate ?

Nesimțirea e literă de lege la găinari din Primăria Târgu-Mureș, a.k.a. borfașii din PDL. Până când se vor găsi unii să dea în judecată primăria lui Florea pentru toate afacerile dedicate pe pedeliști și pentru șmecheriile cu intermediari, aduceți-vă aminte cum primesc afaceri din banii voștri alde Maior, Bența, Poruțiu, Cătană și mulți din ăștia și din partidul pentru care votați pentru a nu ajunge să fure(sic) UDMR.
Doar ca idee:
1.     Afacerile cu termopane și reabilitări pe Poruțiu, afacerile la Week-end pe Bprșan, afacerile publicitate pe Cătană, Suciu și ălalalt, cu presa care merge cu Cătană la notar, după cum se laudă acela când sună,  pentru a fi sigură că primește pomana de la intermediarul porcilor PDL!
2.     Afacerile sondaje de opinie pe pedelistul Munteanu (doar 20.000 de euro pentru acesta în 2012 de la tartor)
3.     Afacerile inventate lui Bența (locuințe pentru rromi, locuințe pentru trepădușii din primărie, alias locuințe sociale)
4.     Afacerile cu FCM, pe familionul lui Maior, cu instalație de nocturnă de 200.000 de euro, prin tăietorii de crengi trimiși de porcii din primărie să cioplească.
5.     Afacerile cu indicatoare de gen kiss Unicum, trasări de zebre și altele, prin care abonații găinarilor din primărie primesc sute de mii de euro anual.
6.     Afacerile pe Siletina, firmă cu care Maior nu se mai mândrește, dar pentru care se pozează cu nesimțire. Afacerile dedicate Studcard, transport elevi, pensionari, dobitoci  de partid sau ce  au de decontat bandiții de partid.
7.     Sportul pe Borșan și Țerbea. Pe net găsiți dedicația lui Florea pentru Țerbea, proiectul de hotărâre de consiliu prin care să îi facă cadou fostului pușcăriaș 850.000 de euro de la proștii de târgumureșeni furați  mereu de curvele portocalii.
8.     Plantările de unelte PDL și neamuri sărace în birouri de presă din primărie, Aquaserv, Energomur, Casa de cultură Mihai Eminescu, prefectură, oriunde porcii PDL Mureș au interese și rude sau au nevoie de bandiți care fac campanie pentru gunoi din postura de funcționar public.
Deocamdată, atât!
Citynews zicere:
Florea a dat în judecată Guvernul pentru corecţiile financiare aplicate unor proiecte cu fonduri europene
Primarul muncipiului Târgu Mureş se confruntă cu imposibilitatea asigurării cofinanţării unor proiecte care urmează să se deruleze din fonduri europene, după ce Guvernul a aplicat corecţii financiare pe proiectele câştigate în 2009 din fonduri europene. Pentru că aceste corecţii financiare au dat peste cap bugetul local, edilul a anunţat că a dat în judecată Guvernul pentru unele proiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.