joi, 27 iunie 2013

Avocații lui Becali - mai proști decât îi crede patronul?!



Avocații lui Becali - mai proști decât îi crede patronul?!
Vă este cunoscut că Becali și-a taxat avocații ca fiind proști. După o prelungire cu 6 luni a pedepsei, prin decizia de astăzi, probabil că aromânul îi va taxa și pe actualii avocați ca fiind proști. Până atunci, o posibilă dovadă că ăștia nu au idee despre ce vorbesc! Ei cer valiza, pe motiv că UEFA a dat dreptate Stelei! Cât de proști trebuie să fie cei care nu acceptă o sentință definitivă dată oierului din partea statului român pe care l-a reprezentat chiar acesta, după ce fraierii de români au votat pentru Becali în mai multe rânduri?! Unde îi găsești pe avocați, bre, Gigi, pe maidan, în piața de lactate, la bișniță ?!
Gigi Becali a primit astăzi un spor de pedeapsă de 6 luni la cei 3 ani pe care îi avea deja de executat, însă avocaţii săi sînt gata să atace decizia.


Mai mult, patronul Stelei vrea să-şi recupereze şi banii confiscaţi din "Dosarul Valiza"! Avocaţii săi încearcă să se folosească de verdictul dat de UEFA pentru ca Becali să-şi primească banii înapoi.

"UEFA a dat dreptate Stelei, deci înseamnă că trebuie să luăm valiza înapoi. Sîntem siguri că o vom recupera", au dezvăluit avocaţii lui Gigi Becali la sportro.

1,7 milioane de euro e suma confiscată de DNA de la patronul Stelei, bani pe care îi oferise ca primă celor de la U Cluj la meciul cu CFR din 2008

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-isi-vrea-valiza-inapoi-cum-vrea-patronul-stelei-sa-recupereze-cele-1-7-milioane-e-402131.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.