luni, 24 iunie 2013

Tâmpiții lui Ponta văd posibil doliu național de… ziua drapelului!Tâmpiții lui Ponta văd posibil doliu național de… ziua drapelului!
Hotărât lucru, ne conduc unii mai proști decât permite bunul simț! Guvernul va propune zi de doliu național miercuri, 26 iunie, în memoria victimelor accidentului rutier de duminică seara, în Podgorica, Muntenegru, în care și-au pierdut viața 18 cetățeni români, a anunțat luni premierul Victor Ponta. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15061858-guvernul-propune-doliu-national-miercuri-memoria-victimelor-accidentului-din-podgorica-care-murit-18-romani.htm. Proștii lui Ponta și nu numai ai lui uită că 26 iunie e Ziua drapelului național! Adică, o zi în care tricolorul trebuie apreciat se găsesc tembelii ăștia ca să îl coboare în bernă, pentru că Legea 75, publicată în M.O.din 26 august 1994, prevede la articolul 6: Drapelul României în bernă se arborează în zilele de doliu național, stabilite de Guvern! Să înțelegem că tembelii sărbătoresc drapelul coborându-l în bernă?! Cum vor împăca prostovanii din guvern evenimentul fericit cu cel nefericit? Dedicație de la foarte micul…Titulescu!

2 comentarii:

  1. probabil ca in lucrarea sa de doctorat ”ezista” argumentul cum ca ziua de doliu national= sarbatoarea drapelului national !!!

    p.s. nu-l mai suparati pe Titulescu; asemenea politicieni mandri-n toate cele mai putin politica,cinste,patriotism, moralitate si inteligenta n-a avut aceasta tara pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu sunt de acord ca sa sarbatorim drapelul cu drapel in... berna. suntem nebuni?!

    RăspundețiȘtergere