sâmbătă, 23 martie 2013

Afacerile întârziate cu firmele pedeliștilor Borșan și Poruțiu îi obligă pe cei din Primăria Târgu-Mureș să dea înapoi și să inventeze motivații mincinoase !



Afacerile întârziate cu firmele pedeliștilor Borșan și Poruțiu îi obligă pe cei din Primăria Târgu-Mureș să dea înapoi și să inventeze motivații mincinoase !
Din ciclul să ne râdem cu Maior, copilul de casă (de bani) al lui Florea și ilegalul de viceprimar pus de derbedeii de români prin vot etnic: Zilele târgumureșene se mută în parcul pe care un bandit din PDL vroia să îl ia pe motiv de …Peninsulă, pentru a nu se perturba traficul rutier. Pentru Maior, traficul era perturbat de unul cu fiică în PDL și care conducea cel puțin mai demult respectiva firmă și pentru care bandiții din PDL Mureș blocau centrul. Adevărul este că Zilele în cetate nu perturbau nimic, dar bandiții de la PDL Mureș nu pot recunoaște că acolo lucrează membrii de partid Poruțiu și Borșan, împreună cu prietenarul Bența, pentru 4 milioane de euro și că ăia nu sunt în stare să finalizeze ce au primit. Ceea ce ne duce la altă afacere a PDL Mureș, prin firma lui Poruțiu. Pentru că ăia nu au fost în stare să finalizeze afacerile de sute de mii de euro prin primăria șefului de partid Florea, în generozitatea sa pedelistul șef a amânat taxarea cetățenilor. De ce v-am prezentat aceste cazuri? Doar pentru a se vedea că bandiții din PDL nu vă spun adevărul. Dacă ăia nu sunt în stare să termine o lucrare la timp și aia primită cu duhoare de partid măcar să recunoască și să nu inventeze scuze puerile, de genul celor inventate de Maior. Vrei, mă, să nu perturbi traficul? Scoate-l pe Roman și pe fiică-sa din centru și lasă circulația liberă și caută chitanțele ca să știm și noi ce impozite și taxe plătește alde Roman pentru ocuparea domeniului public. Sau, ca în cazul prietenarilor cu mere și uniforme de prin Batoș/Reghin, nu se plătesc taxe de către abonații pedeliștilor?!



Pe motiv de  spaţiu mult mai generos şi primitor pentru a nu mai perturba traficul rutier.… am citat din angajatul Maior, zis consilier al lui Florea, calitate în care porcii PDL îl pun să deschidă gura și să fie promovat pe banii publici care vin prin afaceriștii care sugativează banul public și merg cu presa la notar (s-a pus la cale cartelul pupincuriștilor care nu au curaj să meargă la licitație, pentru a nu deranja mafia, dar sug cât pot de la intermediarii?!), zilele târgumureșene se mută în Cetate. Desigur, nu și expozițiile prietenarului Roman, cel cu fiica în PDL, care vor bloca circulația și pentru care bandiții din primărie nu vă vor da socoteala în privința cetățean care ocupă domeniul public și ia taxe care nu se știu dacă ajung la vreo instituție. Ce nu vă spun bandiții PDL Mureș estre că Cetatea e blocată datorită afacerii de 4 milioane de euro, reparații pe firmele lui Borșan , Poruțiu, Bența. Adică pedeliști plus camarila  care primește afaceri din banii publici pe locuințe pentru rromi sau locuințe pentru unii care sunt și angajați ai primăriei și mari directori.
Pentru cei care au uitat, afacerile pedeliștilor sunt mai jos. Ce nu ne place este că bandiții lui Florea nu recunosc: facem Zilele acolo pentru că abonații la banul public târgumureșean sau la banul european nu termină lucrările. Iar dacă mai adăugăm că gangsterașii se lăudau că ar face în parc Peninsula, dacă ar pune mâna pe teren, aveți imaginea unei alte afaceri de partid, pentru că și lucrările, curățirea, reparațiile, zugrăvirea și așa mai departe nu le pot face decât gășcarii  PDL Mureș. Pentru că aici maghiarul are tabu, trebuind să pună mâna pe banul public doar gașca cunoscută. Iar USL-iștii, ca proștii, stau și admiră cum bandiții din PDL Mureș se joacă cu banul public și manipulează opinia publică. Așadar, se fac Zilele în parcul de la Polivalentă pentru că pedeliștii muncesc ca melcii și pentru ca bandiții PDL Mureș să aibă motiv să ceară terenul pentru afacerile porcilor lor, abonați sau nu. Bancul că Zilele sunt pentru a nu perturba traficul rutier e doar glumiță proastă a întreținului lui Florea. Mai bine v-ar spune Maior cum e cu instalația de nocturnă cumpărată de porcii PDL Mureș pe familionul lui(200.000 de euro) și cum fiscul scoate la licitație instalația pentru că bandiții de la FCM nu plătesc obligațiile la stat! Și dacă bandiții vor să nu mai perturbeze traficul poate renunță la expozițiile pe firma la care era administrator, cel puțin acum câțiva ani, pedelista și tatăl său! Nu-i așa că vă iau la miștocăreala javrele PDL?! USL, accepți să își facă ăștia afacerile ca și cum ei ar fi la putere?!
Reamenajarea şi conservarea Cetăţii Medievale Tîrgu-Mureş”,proiect în valoare de 29.220.376,70 lei, din care  asistenţă financiară nerambursabilă– 21.705.285,15 lei, are ca  obiectiv general valorificarea potenţialului turistic al Cetăţii în  vederea creşterii numărului de turişti în zonă. Concret, se propun  lucrări de reamenajare la corpurile D,E,B  şi F  şi la  şapte  bastioane (Tăbăcarilor, Mic, Porţii, Croitorilor, Măcelarilor  şi  Blănarilor).
Afacere pe firme cunoscute cu Borșan, Poruțiu și Bența.
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala
V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011
V.2) Numarul de oferte primite 2
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)
Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA
Citeste mai mult: Reamenajare şi conservare Cetate medievală, de 4 milioane de euro, prin Primăria PDL Târgu-Mureş pentru firmele cunoscute ca fiind conduse de Borşan, Poruţiu şi… Benţa şi abonate la licitaţii în mandatele Florea!

Florea amână taxarea în Week-end până când nu se montează tobogane și pompe pe firma pedelistului Poruțiu!

Ce îți e și cu propaganda electorală, dacă ești nevoit să nu iei bani la intrarea în week-end, după ce golanii subordonați au luat bani și celor care vroiau să bea doar o bere pe terasă și nu să facă baie! Trist, dar în favoarea prostimii, care trebuie păcălită cu grija borfașilor care ne conduc pentru ei, doar în an electoral, desigur. Faci o afacere pe firme abonate, de 500.000 de euro și ți se rupe inima că nu poți să le mai iei târgumureșenilor și banii la intrarea în complexul Week-end pe care ai și pierdut proces cu MTS (Moga). Cum ar spune președintele portocaliu: Aici sunt banii dumneavoastră (pe firmele lor)! Calculați cât ne costă interesul de criză și electorali și afacerile pe firme abonate, de partid sau nu: 200.000 de euro doar balonul, 500.000 de euro tobogane, proces pierdut de multe sute de mii de euro și alte afaceri gen tractor și aspirator, de vreo 30.000 de euro, reparații bazin de canotaj, de aproximativ un milion de euro.

D I S P O Z I Ţ I A  nr. 1314

Din 4 mai 2012



privind amânarea perioadei de taxare în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”





Primarul Municipiului Tîrgu Mureş,

Văzând Referatul nr. 767 din  04.05.2012, prezentat de Administraţia Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul”, privind  amânarea perioadei de taxare  în  Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” str. Plutelor nr. 2, Tîrgu Mureş,

Având în vedere prevederile art. 19 din anexa la Hotărârea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 184/24.06.2010,

În temeiul art. 63 alin (1), art. 68, art. 115 alin. (1) lit. „a” din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,



D I S P U N E :



Art. 1. Se aprobă amânarea perioadei de taxare în Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” str. Plutelor nr. 2, Tîrgu Mureş, până la finalizarea lucrărilor de achiziţii şi montare complex structurat cu  tobogane şi jet de apă, achiziţionare pompe pentru recirculare şi bazin de înot pentru copii.

Art. 2. Cu aducere la îndeplinire a prevederilor prezentei Dispoziţii se încredinţează Administratia Complexului de Agrement şi Sport « Mureşul » .







VIZAT PENTRU LEGALITATE :                    PRIMAR,

Secretarul Municipiului Tîrgu Mureş                    dr. Dorin Florea

Maria Cioban



Informatii anunt de participare asociat



Numar anunt: 127449 / 04.08.2011



Denumire contract: Furnizarea si montarea unui complex structurat de tobogane, pompe pt reciclarea apei in CASM







Tip legislatie: OG 34











Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA











I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:



Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. +40 265268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: +40 365801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro











I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)



Autoritate regionala sau locala



Activitate (activitati)



- Servicii generale ale administratiilor publice







Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante



Nu











Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI











II.1) Descriere



II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta



Furnizarea si montarea unui complex structurat de tobogane, pompe pt reciclarea apei in CASM



II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor



Furnizare



Cumparare



Locul principal de livrare: Complexul de Agrement si Sport Muresul din Tg.Mures – str. Plutelor nr. 2



Codul NUTS: RO125 – Mures







II.1.3) Anuntul implica







II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor



Furnizarea si montarea unui complex structurat cu tobogane cu jet de apa, achizitionarea de pompe pt recircularea si bazin de innot pentru copii, in CASM



II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)



37535240-1 – Tobogane pentru terenuri de joaca (Rev.2)



45223100-7 – Ansamblu de structuri metalice (Rev.2)







II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice



Nu



II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)



II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor



2,208,870 RON















SECTIUNEA IV: PROCEDURA











IV.1) Tipul procedurii



IV.1.1) Tipul procedurii



Licitatie deschisa







IV.2) Criterii de atribuire



IV.2.1) Criterii de atribuire



Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic



- criteriile mentionate in continuare



- criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv











IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica



Nu



IV.3) Informatii administrative



IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta



IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract



Da



Anunt de participare



Numarul anuntului in JO: 2011/S150-249691 din 06.08.2011















SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI











Contract nr: 76 Denumirea: furnizare si montare a unui complex structurat cu tobogane cu jet de apa, pompe pentru recircularea



V.1) Data atribuirii contractului 13.03.2012



V.2) Numarul de oferte primite 2



V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul



S.C. Alfa Construct S.A (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT – IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL)



Adresa postala: str. Depozitelor nr. 20, , Localitatea: Tg. Mures , Cod postal: 540240 , Romania , Tel. 0365-430455 , Fax: 0365-430455











V.4) Informatii privind valoarea contractului



Estimarea initiala a valorii contractului



Valoarea: 2661290.00 Moneda: RON Fara TVA



Valoarea totala finala a contractului



Valoarea: 2208870.00 Moneda: RON Fara TVA







V.5) Contractul ar putea fi subcontractat



Nu



















SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE











VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare



Nu



VI.2) Alte informatii



VI.3) Cai de atac



VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac



Tribunalul Comercial Mures



Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265262010 , Email: tr-mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265311827







Organismul competent pentru procedurile de mediere



Serviciul juridic si contencios administrativ



Adresa postala: P-ta Victoriei nr.3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265268330 , Fax: +40 265260813







VI.3.2) Utilizarea cailor de atac



Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac



VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac



Serviciul Juridic si Contencios Administrativ



Adresa postala: Adresa: P-ta Victoriei nr. 3, , Localitatea: Tirgu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265268330 , Fax: +40 265260813







VI.4) Data expedierii prezentului anunt



20.04.2012 14:22



Citeste mai mult: Florea amână taxarea în Week-end până când nu se montează tobogane și pompe pe firma pedelistului Poruț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.