luni, 18 martie 2013

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș mută de nevoie și din interes evenimentele din cetatea în care lucrează abonați lor: Bența, Poruțiu și Borșan, faima PDL Mureș



Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș mută de nevoie și din interes evenimentele din cetatea în care lucrează abonați lor: Bența, Poruțiu și Borșan, faima PDL Mureș
Pe motiv de  spaţiu mult mai generos şi primitor pentru a nu mai perturba traficul rutier.… am citat din angajatul Maior, zis consilier al lui Florea, calitate în care porcii PDL îl pun să deschidă gura și să fie promovat pe banii publici care vin prin afaceriștii care sugativează banul public și merg cu presa la notar (s-a pus la cale cartelul pupincuriștilor care nu au curaj să meargă la licitație, pentru a nu deranja mafia, dar sug cât pot de la intermediarii?!), zilele târgumureșene se mută în Cetate. Desigur, nu și expozițiile prietenarului Roman, cel cu fiica în PDL, care vor bloca circulația și pentru care bandiții din primărie nu vă vor da socoteala în privința cetățean care ocupă domeniul public și ia taxe care nu se știu dacă ajung la vreo instituție. Ce nu vă spun bandiții PDL Mureș estre că Cetatea e blocată datorită afacerii de 4 milioane de euro, reparații pe firmele lui Borșan , Poruțiu, Bența. Adică pedeliști plus camarila  care primește afaceri din banii publici pe locuințe pentru rromi sau locuințe pentru unii care sunt și angajați ai primăriei și mari directori.
Pentru cei care au uitat, afacerile pedeliștilor sunt mai jos. Ce nu ne place este că bandiții lui Florea nu recunosc: facem Zilele acolo pentru că abonații la banul public târgumureșean sau la banul european nu termină lucrările. Iar dacă mai adăugăm că gangsterașii se lăudau că ar face în parc Peninsula, dacă ar pune mâna pe teren, aveți imaginea unei alte afaceri de partid, pentru că și lucrările, curățirea, reparațiile, zugrăvirea și așa mai departe nu le pot face decât gășcarii  PDL Mureș. Pentru că aici maghiarul are tabu, trebuind să pună mâna pe banul public doar gașca cunoscută. Iar USL-iștii, ca proștii, stau și admiră cum bandiții din PDL Mureș se joacă cu banul public și manipulează opinia publică. Așadar, se fac Zilele în parcul de la Polivalentă pentru că pedeliștii muncesc ca melcii și pentru ca bandiții PDL Mureș să aibă motiv să ceară terenul pentru afacerile porcilor lor, abonați sau nu. Bancul că Zilele sunt pentru a nu perturba traficul rutier e doar glumiță proastă a întreținului lui Florea. Mai bine v-ar spune Maior cum e cu instalația de nocturnă cumpărată de porcii PDL Mureș pe familionul lui(200.000 de euro) și cum fiscul scoate la licitație instalația pentru că bandiții de la FCM nu plătesc obligațiile la stat! Și dacă bandiții vor să nu mai perturbeze traficul poate renunță la expozițiile pe firma la care era administrator, cel puțin acum câțiva ani, pedelista și tatăl său! Nu-i așa că vă iau la miștocăreala javrele PDL?! USL, accepți să își facă ăștia afacerile ca și cum ei ar fi la putere?! 
Reamenajarea şi conservarea Cetăţii Medievale Tîrgu-Mureş”,proiect în valoare de 29.220.376,70 lei, din care  asistenţă financiară nerambursabilă– 21.705.285,15 lei, are ca  obiectiv general valorificarea potenţialului turistic al Cetăţii în  vederea creşterii numărului de turişti în zonă. Concret, se propun  lucrări de reamenajare la corpurile D,E,B  şi F  şi la  şapte  bastioane (Tăbăcarilor, Mic, Porţii, Croitorilor, Măcelarilor  şi  Blănarilor).
Afacere pe firme cunoscute cu Borșan, Poruțiu și Bența.
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala
V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011
V.2) Numarul de oferte primite 2
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)
Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA
Citeste mai mult: Reamenajare şi conservare Cetate medievală, de 4 milioane de euro, prin Primăria PDL Târgu-Mureş pentru firmele cunoscute ca fiind conduse de Borşan, Poruţiu şi… Benţa şi abonate la licitaţii în mandatele Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.