vineri, 29 martie 2013

Pentru porcii lui Florea din Primăria Târgu-Mureș, consilierul Maior e un sfetnic, nu un cerșetor pentru firmele lui și nici un purtător oficial de vorbe!

Pentru porcii lui Florea din Primăria Târgu-Mureș, consilierul Maior e un sfetnic, nu un cerșetor pentru firmele lui și nici un purtător oficial de vorbe!

Pentru bandiții lui Florea nu există limite.L-au băgat în față pe Maior, fost viceprimar ilegal și întreținut pe bani publici prin afacerile de partid Siletina și FCM. Individul face lobby jegos pentru firma cu care a intrat în primărie, pe motiv de...copiii rămân fără legitimații și, deci, Siletina nu mai pupă miliardele decontate de bandiții de partid. Pentru porcii lui Florea și alți găinari de primărie, sereiști expirați și alți borfași care nu cunosc legile și termenii în limba română:
 CONSILIÉR ~i m. 1) Persoană cu care se sfătuiește un conducător de țară în probleme de conducere; sfetnic. 2) fig. Persoană care dă sfaturi; sfetnic; povățuitor; sfătuitor. 3) Membru al unui consiliu. [Sil. -li-er] /Cum veniți, porcilor, cu un individ cu interese, susținut ani în șir din banii publici (apropo, Maiore, aduci instalația de nocturnă înapoi, pentru că e dată familionului tău din banii publici, de porcii PDL Mureș ?) și cum vă permiteți să îi dați voie unuia care e consilier al lui Florea să deschidă botul ca și cum ar reprezenta instituția? Angajați ai primăriei, cum acceptați ca porcii PDL Mureș să își bată joc de organigramă, de fișa postului și să iasă în față ăsta ca un cerșetor care cere bani pentru Siletina și ca un ins care trebuie să își facă imagine de virgină în eventualitatea ca trepădușii PDL Mureș îl vor mai pune viceprimar ilegal după săparea viceprimarului PNL?!
P.S. Atenție,  viceprimar PNL Ciotlăuș, individul face declarații pe bani publici, în baza contractelor de publicitate a primăriei,  pe firma lui Cătană, care se laudă că merge cu presa la notar! Verifică unde se sifonează banii și cât ajung în realitate la presă, pentru a plăti publicitatea porcilor PDL pentru Maior!Mai puțin, desigur, la Știi TV, acolo unde Cătană mi se laudă că îl bagă gratis pe Maior pe post! De înțeles, postul fiind de propagandă pentru portocalii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.