luni, 4 martie 2013

Câți bani au cheltuit jegurile din Primăria Târgu-Mureș pe propaganda pentru Florea și Maior, de Mărțișor? Atenție la felicitări, să nu aveți surpriza că bandiții le-au cumpărat de la cei cu autocolantele pentru vandalii inventați de sereiști expirați!



Câți bani au cheltuit jegurile din Primăria Târgu-Mureș pe propaganda pentru Florea și Maior, de Mărțișor? Atenție la felicitări, să nu aveți surpriza că bandiții le-au cumpărat de la cei cu autocolantele pentru vandalii inventați de sereiști expirați!

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au mâncărimi pentru a mai face praf câteva mii de euro. Ce inventeză șmecherașii? Felicitări pentru domnișoare și doamne. Bandiții ăștia scriu un text, îl semnează pe el pe Florea și pe doi angajați din primărie, foștii viceprimari legali și ilegali Maior și Csegzi. Desigur, porcii nu știu că un act oficial se semnează de conducerea actuală a primăriei, nu cu prietenari, că nu sunt porcii PDL la cârciumă, să se pupe în public și să bea pe bani publici, ci e un act din partea unei instituții. Așteptăm ca USL-ul de la putere să îi dea peste degete lui Florea pentru noua găinărie, pentru promovarea lui Maior, pe banii publici, un simplu slujbaș al lui Florea, să recupereze banii publici cheltuiți pe ceva ce nu reprezintă instituția, ci interesele porcilor PDL Mureș. Și, atenție, bandiții ăstia nici măcar nu au pus urare pe siteul primăriei, cu text aproape la fel, ci pe siteul cu marcă înregistrată pe Chioreanu, adică pe consilierul lui Maior. Individul s-a și pozat cu Maior și camarila de rigoare și cu alți ratați din primărie care făceau campanie electorală pentru hoții PDL, dar ei aveau statut de funcționari publici, vă aduceți aminte guriștii de campanie ai lui Florea?!,  care dâdeau flori și mărțișoare tot în numele primăriei, adică pe bani publici:
Doamnele și domnișoarele care au trecut în cursul acestei amiezi prin centrul municipiului Tîrgu-Mureș au avut parte de o surpriză. 1 Martie, a fost celebrat cu flori și multe mărțișoare și de către reprezentanții Primăriei Tîrgu-Mureș, care au străbătut centrul pentru a le felicita pe reprezentantele sexului frumos cu ocazia venirii primăverii și pentru a le oferi un mărțișor și un buchet de flori. Consilierul Claudiu Maior a inițiat această acțiune alături de staff-ul primăriei, acțiune care a devenit deja o tradiție pentru autoritatea locală: ”Doresc să le felicit pe doamnele şi domnişoarele din Tîrgu-Mureş cu ocazie primei zile de primăvară. Bărbaţii din Tîrgu-Mureş se mândresc cu faptul că au cele mai frumoase soţii şi iubite şi toată lumea trebuie să recunoască faptul că frumuseţea oraşului este dată de doamnele şi domnişoarele Tîrgu-Mureşului pe care astăzi în mod special trebuie să le sărbătorim. O primăvară frumoasă, la mulţi ani, fericire şi iubire le doresc doamnele şi domnişoarele în numele tuturor bărbaţilor.” a declarat Claudiu Maior.
Câți bani au cheltuit, deci, porcii din primărie lui Florea pentru noua mișcare de imagine pentru Florea, Maior și alți prieteni de-ai lor? Atenție, primăria nu e reprezentată de consilieri personali și de afaceri, ci de viceprimari. Ce spun viceprimarii legali, fentați de porcii lui Florea?! Atenție, USL, ești la putere!
P.S. Când vor accepta jegurile lui Florea că nu pot să îl mai pună viceprimar ilegal, a doua oară, pe Maior?! Degeaba campania contra viceprimarilor legali, nici cu SRI sau cu alcooliștii foști la SRI nu mai faceți nimic, jigodii de partid și vite cu statut de funcționar public, dar prostituate ale găștii javrelor PDL Mureș! Târgumureșeni, mai acceptați să își bată joc borfașii  și întreținuții PDL Mureș de aleșii legali?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.