duminică, 24 martie 2013

La exact 15 ani de la premierea filmului Titanic: căpitanul de la Cotroceni își abandonează nava!

Acum exact 15 ani, Titanic era numele pe buzele tuturor, dar în sensul bun. Filmul Titanic obținea11 statuete Oscar, la cea de-a 70-a ediție a premiilor Oscar, egalându-se astfel recordul din 1959, pentru Ben Hur. După 15 ani, un… Titanic cu multă apă la bord, numit PDL, partidul mega-escrocheriilor în Parlament și nu numai, a bandiților care livrează ca porcii banii publici pe firmele pedeliștilor și ale camarilei, la București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș sau aiurea, partidul de pe care fug membrii ca șobolanii la naufragiu și partidul în care au intrat bandiții doar ca să primească de la porcii de primari PDL banii fraierilor de contribuabili, nu primește decât aplauze malițioase din partea celor de la putere. În rolul regizorului căruia nu i-a reușit filmul de mare succes cu pieptoasa Elena Udrea, pe post de pieptoasa Rose: Traian Băsescu. Supărat că pupila lui nu a fost aleasă de majoritatea membrilor, Trăiănel se supără pe partid și îi spune din mers pa și pusi. Mai precis, căpitanul lasă Titanicul care lua apă și se urcă singur în barca lui de salvare, de pe care a râcâit culoarea portocalie cu briceguțul. Oare individul a înregistrat degeaba prin fii-sa ceva denumiri la OSIM?
P.S. Este inutil să precizăm că în Titanicul premiat, ca și în viața reală, căpitanul a rămas la post până a fost înghițit de valuri?!

"Am văzut finalul Convenției PDL. Am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Nu au înțeles să fie democrați, asta mă face să spun acum, definitiv și pentru totodeauna adio Partid Democrat. Astăzi ne-am despărțit", a spus Băsescu.

Acesta a adăugat că nu dorește FSN-iștii din PDL au ieșit la iveală, neputând să accepte dreptul democratic la contestație și fugind cu urnele.

"Mă voi dedica construcției unei alte soluții de dreapta, cu oameni care nu fug cu urnele, care acceptă dreptul democratic al contestației. Imediat ce au simțit că pot fi singuri, aripa FSN-istă a partidului a răbufnit. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărțit definitiv", a încheiat președintele Traian Băsescu. Sursa: b1.ro

Ioana Băsescu a depus pe 11 aprilie 2011 cererea de înregistrare a mărcii. Fiica preşedintelui a refuzat să dezvăluie intenţiile sale cu privire la folosirea mărcii. În 13 septembrie, “Mişcarea Populară” a fost înregistrată de către OSIM.

Înregistrarea Mişcării Populare la OSIM a fost şi motivul unui atac al fostului ministru al Transporturilor, pedelistul Radu Berceanu, la adresa şefului stastului.

“În momentul în care preşedintele o mandatează pe fiica sa cea mare să înregistreze o marcă legată de politică, de un partid, este clar că are o semnificaţie. Ioana Băsescu nu s-a apucat ea aşa singură şi dacă s-ar fi apucat, preşedintele ar fi reacţionat”, a spus Berceanu.

Fostul ministru spune că nu ştie când ori sub ce formă va fi utilizată denumirea “Mişcarea Populară”.Sursa: dcnews.ro
1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.