luni, 4 martie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș – foarte exacți atunci când e vorba de pomeni de imagine pe instituții cu sute de mii de euro pe firme PDL. Când vor fi exacți la valoarea impozitelor, la numărul de beneficiari de partid la pomeni prin PDL-iști, la taxe încasate pentru ocuparea domeniului public?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș – foarte exacți atunci când e vorba de pomeni de imagine pe instituții cu sute de mii de euro pe firme PDL. Când vor fi exacți la valoarea impozitelor, la numărul de beneficiari de partid la pomeni prin PDL-iști, la taxe încasate pentru ocuparea domeniului public?!
După cum ne așteptam, bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu puteau rata ocazia de a se lăuda cu nimicurile lor românești de imagine. După ce bandiții de partid  aleși etnic au aruncat sute de mii de euro acolo, pe firme dedicate, abonate, a venit vremea ca șmecherașii să vă arate cât sunt de gentili cu femeile, de ziua lor. Cum? Lăsându-le gratuitate la obiectivele de partid și la afacerile găinarilor pe firme dedicate, dintre care unele ale pedeliștilor dependenți de afacerile pe instituția șefului lor de partid, Florea.  Bandiții mai și numără beneficiarele, ca să arate ce generoși sunt ei. Așteptăm ca bandiții să arate scrupulozitate în numărare la afacerile dedicate pe Bența, Poruțiu, Cătană, Roman, Borșan ș.a.m.d., ca să vă spună fiecare leu supt din banul public pentru ce gășcar merge, unde sunt impozitele pentru ocuparea domeniului public, cum merge presa cu bandiții la notar, pentru a legitima înțelegerile care presupun lipsa presei la licitație și primirea banilor de-a moaca și așa mai departe. Situația e exact ca și în cazul Zilelor târgumureșene, în care porcii din primărie vă numără micii și miile de litri de bere băute, dar nu vă spun dacă și cine plătește impozite și câți bani se adună la buget, pentru că banii  trebuie să se mai și adune, nu doar să fie cheltuiți de impostorii PDL și românii prostiți de ăștia. Pentru mega-hoți doar imaginea contează, adică posibilitatea de a vă hrăni singuri, pe banii dumneavoastră, nu taxele și impozitele firmelor mână în mână cu mafia politică.
Citat din organul cu propaganda de partid, siteul de pe care copiază și bandiții lui Florea pe târgumureș.ro:

Nu mai puțin de 1112 reprezentante ale sexului frumos din Tîrgu-Mureș au beneficiat în data de 1 martie de intrari gratuite la filmele care au rulat la Cinema Arta 3D. Totodată, Primăria municipiului Tîrgu-Mureș a dispus ca doamnele și domnișoarele care vor alege să petreacă câteva ore la Piscina ing. Mircea Birău, la patinoarul artificial din Cornișa sau la Bazinul olimpic din cadrul Complexului Weekend să beneficieze de intrare gratuită. Potrivit informațiilor, la finele săptămânii trecute un număr de 758 de tîrgumureșence au vizionat în mod gratuit filme la Cinema Arta, 74 de doamne/domnișoare au petrecut câteva ore la patinoar fără a plăti intrare, iar un număr de 200 reprezentante ale sexului frumos, respectiv 80 au intrat în mod gratuit la piscina ing. Mircea Birău și la Balonul olimpic din cadrul Complexului Week-end. De acest cadou senzațional, vor beneficia toate tirgumureșencele și în data de 8 martie. ”Ne bucurăm că doamnele și domnișoarele din Tîrgu-Mureș au răspuns invitației primăriei și au reușit să beneficieze de acest cadou din partea autorității locale. Invitația rămâne valabilă și pentru data de 8 martie, când le așteptăm pe târgumureșence într-un număr cât mai mare atât la patinoar cât și la film și la piscină.” a declarat pentru tirgumureseanul.ro consilierul primarului Claudiu Sergiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.