luni, 11 martie 2013

Șmecherașii din primărie publică întâi la consilier PDL. Pe când borfașii vor anunța -pe siteul oficial - și câți bani încasează din taxe și impozite și din chirii pentru domeniul public? Și câți bani au făcut praf pe firmele muritorilor de foame din PDL Mureș?!



Șmecherașii din primărie publică întâi la consilier PDL. Pe când borfașii vor anunța -pe siteul oficial - și câți bani încasează din taxe și impozite și din chirii pentru domeniul public? Și câți bani au făcut praf pe firmele muritorilor de foame din PDL Mureș?!
Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş a oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu domiciliu în Tîrgu-Mureş, în zilele de 1 şi 8 martie, intrare GRATUITĂ la Cinema Arta, la Patinoarul Tineretului, la piscina ing. Mircea Birău şi la Bazinul Olimpic Acoperit din complexul Week End. Astel de 1 martie peste 1100 de doamne şi domnişoare au beneficiat de acest cadou. În data de 8 martie, potrivit centralizărilor un număr de 52 de doamne au ales să-și petreacă ziua la Bazinul Olimpic, 320 de femei au ales Piscina ing. Mircea Birău, iar la Cinema Arta au fost nu mai puțin de 1006 tîrgumureșence. Cadoul Primăriei Tîrgu-Mureș a fost apreciat de către reprezentantele sexului frumos, fapt relevat de numărul mare de doamne care au ales a-și petrece timpul liber în locațiile anterior menționate.
Textul este pe siteul consilierului de pedelist și nu se regăsește pe siteul municipalității, ceea ce dovedește unde se concep articolele de propagandă pentru borfași: nu în primărie, ci la politruci și la gunoaiele cu propaganda de partid.  Așteptăm ca bandiții lui Florea să ne spună cum e cu afacerea instalație de nocturnă pentru familionul lui Maior, afacerile cu pubele cumpărate pentru prietenarul și fostul pușcăriaș Țerbea (Curtea de conturi dixit!), cum cei care îl toarnă pe Florea la DNA primesc afaceri de asfaltări și reparații (Citadin), cum alți cercetați de DNA iau bani de la primăria lui Florea. Și bandiții banului public poate dau socoteală pentru banii strânși de Roman, cel cu fiică în PDL, pentru ocuparea domeniului public cu ocazia expozițiilor de zilele târgumureșene, cum e cu publicitatea cu care se laudă trepădușii că vine pe firma lor și ei merg cu presa la notar, stabilind cât ia fiecare pupător de fund care nu are curaj să meargă la licitația pentru cătanele lui Florea. Nu v-ați săturat ca bandiții să se laude cu berile și micii mâncați de dumneavoastră sau cu pomenile făcute și să nu dea socoteală pentru banii din taxe și impozite și banii vârâți pe porcii din PDL? Cât ne-a costat, leprelor, propaganda pentru Maior, de exemplu, cu flori, felicitări, filmări, detașări de bandiți din primărie pentru a-l poza pe acesta a mare iubitor de femei și fost viceprimar ilegal, pus de mafia românească din consiliul local din pupincurism pentru Florea?! Atenție, bandiții s-au lăudat cu mii de femei și mii de pensionari la restaurantul lui Țerbea, fără să spună, leprele, câți bani au cheltuit pe afaceristul porcilor portocalii (beneficiar de afacere de închiriere 2.000 de scaune a 4,5 euro bucata per eveniment, adică minimum 9.000 de euro în câteva ore, bani publici!). Și întrebați pramatiile din primărie cum e cu afacerea pe Dafcochim, menită să dea mii de euro la afaceristul dedicat?! Bandiții ăștia care dețin jumătate din oraș nu au un spațiu banal de depozitare pentru ajutoare europene pentru a putea închiria de la …abonatul primăriei lui Florea! Lepre de români, nu vă ajunge câte afaceri faceți cu carnet de partid portocaliu și cu gangsterii din partide? Iar gunoaielor din primărie, rămâne cum am stabilit, sunteți niște pupincuriști cărora le e frică să scoateți la iveală mafia din instituție, afacerile dedicate, găinăriile PDL și mizeriile cu sereiști ratați și alți analfabeți din turma porcilor PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.