vineri, 1 martie 2013

Posta română fără tricolor, rebranduire, deh, poate ajunge pe mâinile ungurilor! Să muriți de ciudă, SRI și marii români!



Posta română fără tricolor, rebranduire, deh, poate ajunge pe mâinile ungurilor! Să muriți de ciudă,  SRI și marii români!
Informația că compania ungară de stat e interesată de Poșta Română a pus deja pe jar niscaiva demenți care fac alergie la tot ce înseamnă ungur și/sau maghiar. Dacă prostovanii de români, mulți miliardari, nu sunt interesați de privatizare, ei fiind doar un fel de bișnițari mărunți după regulile comerțului capitalist de ce să nu cumpere cine e interesat, chiar dacă e din altă țară?
Compania ungara de stat Magyar Posta a anuntat miercuri ca este interesata de Posta Romana si va decide in privinta unei posibile investitii in functie de oportunitatile si conditiile privatizarii, informeaza Mediafax, care citeaza agentia ungara MTI. Conform anuntului de privatizare facut luni de autoritatile romane, investitorii interesati de privatizarea Postei Romane "trebuie sa furnizeze dovada pertinenta si concludenta a disponibilitatii resurselor financiare din surse proprii sau imprumutate pentru un aport de capital in numrar in companie de minim 150 de milioane euro.
Partea cea mai frumoasă este că, în urmă cu ceva ani, Poșta Română a rămas fără micuțul tricolor de la siglă. Un UDMR-ist târgumureșean a motivat afacerea din mandatul său prin….rebrandizare. Dacă le-a stat în gât  tricolorul - asta e, prostia clasică și istorică a idiotului de majoritar incapabil să își apere însemnele și valorile, dar frumusețea de bomboană pe colivă o va pune, probabil,  Magyar Posta! Să muriți de ciudă, SRI și marii români.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.