vineri, 1 martie 2013

Real face o faptă bună, donează 2 euro pentru Crucea Roșie, la 1.000 de descărcări ale unei aplicații. Despre cum a luat sute de mii de euro de la primăria lui Florea, în campania electorală a găinarilor PDL nu suflă un cuvânt, pe afacerea dedicate și pe care nu o bagă în seamă Consiliul Concurenței!




Real face o faptă bună, donează 2 euro pentru Crucea Roșie, la 1.000 de descărcări ale unei aplicații. Despre cum a luat sute de mii de euro de la primăria lui Florea, în campania electorală a găinarilor PDL nu suflă un cuvânt, pe afacerea dedicate și pe care nu o bagă în seamă Consiliul Concurenței!

Real mai face câte o faptă bună, ceea ce merită o apreciere. Nu putem uita, însă, găinăria javrelor PDL Mureș din primărie, care în campania lor electorală au dat tichete cadou unei categorii sociale (discriminare sau ce?), dedicate pe hipermarketul Real. Cei de la Consiliul concurenței Mureș (un angajat și un șef pentru două județe!) s-au spălat pe mâini spunând că la ce volum de vânzări are Real ce e aia 100.000 de euro dedicați, așteptăm reacția șefilor de la București! Reamintim că leprele PDL Mureș și-au tras afacerea cu tichete dedicate în campanie electorală, fiecare cadru didactic (peste 4.000, dacă ne amintim bine) a primit tichetul de 150 de lei din taxele și impoziele noastre și nici o lepădătură de partid de la Târgu-Mureș nu a avut de suferit! Aici sunt banii dumneavoastră și lașitatea cadrelor didactice care au pupat fundul porcilor PDL Mureș! Așteptăm ca profesorii să ne returneze banii din consultațiile pe care nu le declară și nu plătesc impozit pentru banii respectivi! Se aude, rataților care îi încolonați pe copii ca să pupați fundul conducătorului iubit de sărbătorile de iarnă (așa-zisele vizite la primărie pentru urat și pentru pe distribuitoare dedicate sau pe furnizori de autocolante cu vandali imaginary inventați de bețivani sau de cine știe ce schizofrenici cu pretenții de inși sub acoperire.

Crucea Roşie anunţă lansarea aplicaţiei de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil Iphone destinată instruirii în acordarea primului ajutor. Pentru că înţelege importanţa acordării primului ajutor, Crucea Roşie aduce un sprijin fiecăruia dintre noi care, la un moment dat, se poate afla în rolul salvatorului. Uneori chiar şi salvatorii au nevoie de ajutor, de aceea ghidul oferă toate informaţiile necesare pentru ca gestul tău să facă diferenţa între viaţă şi moarte.

Aplicaţia de prim ajutor are o interfaţă practică şi un meniu care oferă posibilitatea navigării uşoare şi rapide. Cele două secţiuni disponibile „Învaţă” şi „Urgenţe” ghidează utilizatorii către tipul de conţinut solicitat: informaţie care ajută în identificarea problemei, respectiv informaţie ce explică modul de acţiune odată ce problema a fost identificată.

Secţiunea „Învaţă” prezintă diverse situaţii care necesită o intervenţie de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea, aplicaţia contribuie la înţelegerea şi recunoaşterea problemei, iar instrucţiunile explică modul de acţiune. De asemenea, este disponibilă „secţiunea de studiu” despre cei patru paşi esenţiali în acordarea primului ajutor, precum şi opţiunea de apelare la numărul de urgenţă 112 însoţită de indicaţii despre informaţiile esenţiale care trebuie oferite în momentul solicitării ajutorului medical specializat.

Secţiunea „Urgenţe” este poate cea mai importantă, aceasta cuprinzând cele mai frecvente  posibilele cazuri de accidente şi instrucţiuni pas cu pas menite să ajute efectiv în momentul în care salvatorul oferă primul ajutor într-o situaţie de criză. De asemenea, serviciul de urgenţă 112 poate fi apelat direct din această secţiune.

Aplicaţia de prim ajutor este disponibilă doar pentru iPhone, iar pentru fiecare descărcare Real,- hypermarket donează 2 euro către Crucea Roşie Română pentru înfiinţarea Punctelor de Prim Ajutor în zonele izolate ale ţării, pentru primele 1000 de descărcări. În plus, ghidul vă permite înscrierea directă la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie în oraşul dumneavoastră.

Potrivit directorului Adrian Ionel Dușa, la nivel local voluntarii Filialei de Cruce Roșie Alba vor distribui pliante informative legate de aceasta campanie si de utilitatea Aplicatiei de prim ajutor, in zonele de larga popularitate ale municipiului Alba Iulia.

„În România, numărul utilizatorilor de telefoane smart creşte în fiecare zi. La fel si numărul aplicaţiilor de tot felul, care fie ne relaxează, ne informează sau pur şi simplu ne ţin conectaţi. Aplicaţia pe care o propune Crucea Roşie însă ne poate salva viata sau ne poate învăţa să o salvăm noi pe a cuiva. Un motiv destul de bun pentru a avea aceasta aplicaţie la îndemână în telefonul nostru. real,- România se alătura cu mult entuziasm în acest program, pentru ca este unul de viitor şi pentru ca susţinem proiectele de prim ajutor în general”, spune Michel Lamoot, director general Real,- România.
ziarulunirea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.