miercuri, 20 martie 2013

Bandiții lui Florea îl promovează din nou pe Maior pe banii publici. S-au terminat inginerii, șefii de direcții, dacă a ajuns prietenarul lui Florea și fostul ilegal viceprimar ca să facă… teren?



Bandiții lui Florea îl promovează din nou pe Maior pe banii publici. S-au terminat inginerii, șefii de direcții, dacă a ajuns prietenarul lui Florea și fostul ilegal viceprimar ca să facă… teren?
Desigur, bandiții lui Florea nu îl consideră pe Maior cel mai prost din curtea școlii, din moment ce îl trimit să muncească și el, ci continuă să îl promoveze pe Maior, afaceristul pe banii târgumureșenilor pe familionul lui și pe firme trecute pe alt nume, în speranța că românii vor fi atât de proști încât îl vor lăsa pe șmecheraș să-și pună, din nou ilegal, pupilul și întreținutul. Paralel cu atacurile împotriva vicelui legal și penelist, dovadă că borfașii din PDL Mureș au o marotă și mega-interese. Poate ne răspund angajații cinstiți și neșantajabili de porcii portocalii  unde sunt șefii de direcții, inginerii, dacă toți fac sluj în fața lui Florea, care îl trimite pe prietenarul lui să se afișeze și să mimeze interes și expertiză în ale copacilor. Alo, bandiții lui Florea, ați făcut recent felicitări de 1 martie (verifică cineva dacă porcii PDL Mureș nu le-au scos tot pe magazinul FCM, ca să arunce mii de euro la abonați după modelul autocolante cu vandali imaginari și cu sereiști expirați?!) și ați semnat cu doi angajați ai primăriei, Csegzi și Maior, deși felicitările erau în numele instituției și pe banii publici! Porcii lui Florea, poate vă prindeți, conducerea primăriei înseamnă un primar și doi viceprimari, nu un primar și prietenarii lui, caz în care Florea putea nu poate să se semneze cu orice analfabet și bandit din PDL ar voi și nu poate folosi însemnele primăriei la ceva ce seamănă a afacere de partid sau crâșmă.

În cursul după amiezii de marţi 19 martie 2013, consilierul primarului, Claudiu Maior, a participat la o întânire cu cetăţenii de pe strada Mimozelor – cartierul Budai Nagy Antal (Asociaţia de Proprietari nr. 336), la solicitarea acestora.

Discuţiile au vizat amenajarea în zonă a unor parcări acoprite, toaletări şi tăieri de copaci, reabilitarea unor spaţii de joacă pentru copii. De asemenea, cetăţenii, prezenţi într-un număr apreciabil, şi-au exprimat dorinţa privind repoziţionarea ghenelor de gunoi, precum şi salubrizarea spaţiului din jurul acestora, solicitând, totodată, material dendro-floricol (gard viu, puieţi, plante de sezon etc) pentru înfrumuseţarea spaţiilor verzi din zonă.

Un alt aspect abordat a fost cel legat de reabilitarea termică a blocurilor din zonă, consilierul Claudiu Maior reamintindu-le celor prezenţi că blocul de locuinţe de pe strada Mimozelor nr. 3 este cuprins în programul de reabilitare termică, urmând ca, în funcţie de solicitările cetăţenilor, să fie cuprinse pe lista de priorităţi şi alte imobile din acest carti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.