marți, 12 martie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerile șefului de asociație Ioan Cucuiet. Impozitele și informațiile sunt pentru proști! Episodul 4



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerile șefului de asociație Ioan Cucuiet. Impozitele și informațiile sunt pentru proști! Episodul 4
Vă scriam de afacerile pe care javrele din Primăria Târgu-Mureș le acoperă din pupincurism PDL. Cum nu le mai ajungea porcilor de la PDL afacerile dedicate pe firme PDL, pe camarila din primărie și consiliul local,  și-au tras slujbași și șefii de asociație de proprietari, chemați ba  să joace fotbal cu Clau-gol (fost viceprimar ilegal al lui Florea, cu afaceri de milioane de euro pe Siletina și FCM, prin bani publici, beneficiar de instalație de nocturnă de 200.000 de euro, cadou pentru familion de la prietenarul din primărie, instalație scoasă la vânzare pentru că derbedeii nu și-au plătit impozitele legale!), ba să facă revelionul șefilor de asociație cu gașca din primărie, ba să plaseze câte 10 abonamente la FCM, să câștige și borfașii ăia niște bani publici, după ce gașca decontează la prietenul Florea, ba să adune semnături pentru parcările de câte 800 de euro loc de parcare, inventate de tâlhari pentru firma întreținută Senin. Dacă porcii plătiți de dumneavoastră aplică legea și fac controale în funcție de interesele bandiților de partid s-a dovedit. Acum ne amintim de altă afacere acoperită de bandiți pentru Ioan Cucuiet, șef de asociație și prietenar al șmecherașilor PDL Mureș.
Insul are grădină în jurul blocului, pe care își plantează ceapă și ce naiba îi mai trece prin cap. Desigur, pentru ocuparea domeniului ar fi nevoie de niscaiva autorizații și de plata impozitelor. Porcii din primărie se pare că nu îi iau ăstuia banii, pe motive de gașcă PDL.  Priviți mai jos răspuns de la borfași. Concluzia e clară, doar inșii prietenari cu javrele din primărie și PDL nu trebuie să plătească impozite și alte cele, alea urmând să le plătească cei care nu pupă dosul golanilor, nu joacă fotbal cu Clau-gol, nu îi fac ăluia rost de semnături pentru parcare din lemn marca Senin, de 800 de euro per loc de parcare, nu inventează sensuri unice pentru Kiss Unicum, nu adună semnături pentru parc copii, deși nu prea există copii și javrele din primărie nu au plantat măcar o bancă sau un bătător de covoare în 22 de ani în zonă! Priviți răspuns de la bandiții lui Florea, Maior și alții de nivelul respectiv, cu gramatică de handicapat, cu semnătura lui Florea și ștampila lui Maior!
Referitor la adresa înregistrată la noi sub nr. 9531/1941/01.09.2011, prin care ne reclamați existența unui teren cu altă destinație folosit de unul din locatarii blocului în care domiciliați prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că în urma verificărilor făcute la fața locului, s-a constatat că există un spațiu pe care se află plantate diferite specii de flori(trandafiri, narcise și bujori), fapt care predomină în multe din zonele administrate din cartierele de locuințe și oferă un aspect plăcut zonei, cu acest lucru fiind de acord și majoritatea locatarilor blocului de locuințe nr. 6.
Așadar, porcii lui Florea și pupincuriștii afacerilor cu pedeliști acoperă prietenari controlați de șmecherașii din primărie pentru licența de șef de asociație. Întrebi de impozit și autorizații, porcii lui Florea răspund: a plantat flori! De ce nu răspundeți la fel când vin trepădușii controlați de porcii PDL să că ia taxele pentru garaje: păi am plantat flori în spatele garajului, fapt cu care sunt de acord locatarii!
Borfașii lui Florea au lovit din nou. Uite de asta nu vă mai votează etnic românii, leprelor! Să vă voteze bandiții voștri de partid și profitorii afacerilor dedicate plus cretinii care se fac sluj pentru o grădină sau parcare ilegală. Derbedeilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.