sâmbătă, 23 martie 2013

Intra Serv electric –firma prin care borfași din Primăria Târgu-Mureș fac tăierile de copaci!



Intra Serv electric –firma prin care borfași din Primăria Târgu-Mureș fac tăierile de copaci!
În orașul în care borfașii din Primăria Târgu-Mureș externalizează servicii de secretariat (afacerea Doda) și atribuțiile unor servicii (afacerea Verdi Invest, dar nu numai, pe motiv de îngrijire spații verzi în cartiere, afacere de vreo 75.000 de euro!) sau inventează scutiri de impozite pentru deținători mașini hibride și electrice și pentru angajații din primărie din blocurile lui Bența, de ce ne-ar mira ca borfașii să taie copaci pe firmă cu electricieni?!
Cine ne spune în baza cărei autorizații taie ăia copacii și crengile, unde e obiectul de activitate, câți bani publici primește firma cu electricieni-decoratori de la bandiții din administrație? Unde sunt ecologiștii, dacă au ajuns să taie copacii…electricienii? Ce mai urmează, ca șoferii lui Maior să câștige pe Siletina transporturile terestre pe fostul elicopter al lui Țerbea, ca magazinul FCM să primească afaceri pentru construcție… autostradă? Unde vă sunt autorizațiile sau borfașii din primărie nu știe ce sunt alea?! Orașul acesta a ajuns obiectul de joacă pentru bandiții portocalii care nu mai eliberează autorizații? USL, dormi?
P.S. Căutați borfașii din primărie cu autorizațiile pe Cucuiet Ioan. Insul e din gașca lor, e șef de asociație care se chinuiește să le găsească de lucru borfașilor care au apoi afaceri pe Kiss Unicum, Valpet, Astor, Citadin, Senin și alți abonați la gunoaie portocalii. Insul e tolerat de borfașii lui din primărie și ocupă curte centrală termică și spațiu lângă bloc, de 300 mp, în total. Ce autorizații de la borfași, când am cerut așa ceva borfașii lui Florea mi-au răspuns: are flori frumoase, care înfrumusețează cartierul. În concluzie, pentru borfașii lui Florea autorizațiile sunt necesare pentru proști sau…maghiari, nu pentru derbedeii de români.






Obiectivul principal al firmei este : proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0, 4 kV; proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; execuţia de tablouri electrice de distribuţie şi automatizare; comerţ cu echipamente electrice. S.C. INTRA SERV SRL îşi desfăşoară activitatea prin compar-timentele : Proiectare; Producţie(execuţie); Comercial; Logistică; Marketing, relaţii interne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.